17 rezultatų ieškant "kepenu patieklai"

Kepenimis įdarytos bulvės

Nuplautas bulves apvirkite pasūdytame vandenyje, nupjaukite vieną galą ir išskobkite vidų. Supjaustytas kepenis ir svogūną apkepinkite riebaluose ir sumalkite, sudėkite grietinę, kiaušinius, įberkite pipirų, druskos, gerai išmaišykite. Įdarykite bulves, apipilkite riebalais ir kepkit..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kepenų paštetas

Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaustykite ir apkepinkite riebaluose. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite. Bulves, kepenis, lašinukus, morkas, pakepintus svogūnus du kartus sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą, prieskonius, pasūdykite ir mediniu ..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlių apkepas

Kepenėlės supjaustyti kubeliais. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti. Grietinę išplakti su kiaušiniais ir prieskoniais.kepenėles iškepti. Tada ant jų sudėti svogūnus, bulves, užpilti padažą ir kepti 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos

Papriką nuplauname, išimame sėklas, supjaustome šiaudeliais, dilgėlių lapus nuplauname, nuvarviname ir smulkiai sukapojame, morką nuplauname, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Paruoštus produktus sumaišome, pasūdome, įberiame pipirų, įpilame citrinų sulčių, aliejaus ir i..

Recepto vertinimas: 4

Kepeninė dešra

Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir apverdami kartu su širdimi ir liežuviu bei prieskoniais. Apvirę išgriebiami, atvėsę sumalami kartu su kepenimis. Masė gerai išsuskama. A..

Recepto vertinimas: 2

Kepenų paštetas

Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedideliais gabaliukais, sudedama į puodą kartu su supjaustyta morka, svogūnais, salieru, poru ir kiek pakepinama, paskui sudedamos sujaustytos kepenys, įpilama sultinio, patroškinama. Atvėsusi mėsa sumalama kartu su daržovėmis ir pien..

Recepto vertinimas: 3

Suvalkietiški muštiniai

Kepenys trumpai apvirinamos, sumalamos, pridedama svieste pakepintų smulkiai supjaustytų svogūnų, grūstų kmynų, pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma, dedama ant supjaustytų ir išmuštų jautienos gabalų, stipriai susukama, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos veršelio kepenys

Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene — tada jos esti šviesesnės. Išimtos iš pieno nuplaunamos, nuimama plėvė. Kepenys supjaustomos dideliais gabalais, prismaigstomos plonai pjaustytų lašinukų (nebūtinai), pavoliojamos miltuose ir apkepinamos riebaluose. Tada įpilama sultinio tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutas su pievagrybiais

100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų paruošti faršą. Įdėti druskos, pipirų ir įdaryti gauta mase kalakutą. Angą užsiūti, kalakutą apvynioti virve, įdėti į karštą orkaitę ir kepti apie 2 v..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas kalakutas

Kalakutą gerai nuplauti, išdžiovinti ir įtrinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir truputį apkepinti svieste su druska, pipirais bei sutrintu lauro lapeliu. Apkepintas kepenis sumalti mėsamale, sumaišyti su piene išmirkyta duona ir vėl sumalti. Į gautą masę prid..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos kepenys

Nuvalytas daržoves supjaustyti ir 15 minučių paskrudinti ant silpnos ugnies svieste (30 g). Nuo kepenų pašalinti plėveles, kepenis tampriai susukti, apvynioti siūlais ir kepinti aliejuje ant stiprios ugnies kol paskrus. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant keptuvės dugno išdėlioti daržove..

Recepto vertinimas: 2

Kepenėlių paštetas

Kepenėles gerai nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir pakepti su sviestu ir svogūnais. Išvirti kiaušinį, morką. Kepenėles, morką ir kiaušinį sumalti mėsmale. Po to ipilti truputį pieno ar sultinio, išmaišyti. Valgyti užteptą ant duonos riekės. ..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio kepenėlių užkandėlė

Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaustome 0,5 cm. storio lazdelėmis, užpilame pieno ir palaikome apie 2 valandas, Kepenėles išgriebiame iš pieno. Ant jų suberiame manus, krakmolą, smulkintus krapus, įmušame kiaušinius, pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame ka..

Recepto vertinimas: 0

Kepenu ir silkes paštetas

Apvirtas kepenis sumalti su zaliais svogunais. I sia mase ideti vistos ar zasies tauku. Ismirkyta silke sumalti. Viska gerai sumaisyti. (Elena)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepenu patieklai