12 rezultatų ieškant "ketvirtis"
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Maltinukai su porais ir grybais
Maltinukai su porais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,4 šaukštai maltų džiūvėsių, 2,0,5 stiklinės vandens, kiaušinis, 3,0,5 šaukštelio druskos, ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų, muskatų riešutų, nedidelis svogūnas, 4,400 g maltos mėsos, 5,150 g šviež..
Recepto vertinimas:
Obuolių troškinys Patiekalo šalis: Australija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 žalių obuolių. Gaminimas: Obuolius smulkiai supjaustykite į indely su cukrumi (cukraus kiekis pagal nuožiūrą) ir užpilkite vandens (ketvirtis puodelio). Ant virsaus uzdėkite kelias nesupjaustytas skiltele..
Recepto vertinimas:
Desertas "Gardumynas"Ingridientai:2 indeliai riebios grietinėlės, 50g cukraus pudros, 100g cukraus, 100g virinto vandens, 150g vyšnių uogienės, ketvirtis kepaliuko juodos duonos.Gaminimas Grietinėlę ir cukraus pudrą plakti, kol pasidarys puri masė. Verdančiame vandenyje ištirpinti cukr�..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su apelsinaisIngridientai:500 g minkštos avienos, 8 šaukštai kečupo, ryšelis svogūnų laiškų, apelsinas. Garnyrui: ketvirtis raudongūžio kopūsto, gūžė salotų, 50 ml apelsinų sulčių, 2 šaukštai majonezo, šaukštas obuolių acto, šaukštelis garstyčių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 250 g tepamojo grietinėlės sūrio, 250 g sviesto, 2 šaukštai rudojo cukraus, 0,5 kg miltų Įdarui: 350 g stambiai kapotų kepintų riešutų, 125 g rudojo cukraus, šaukštas cinamono, ketvirtis šaukštelio malto imbiero, kardamono (ant p..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomisIngridientai:2,5 kg kiaulienos be kaulo, 3 skiltelės česnako, šaukštas aliejaus, 100 g juodųjų slyvų, ketvirtis šaukštelio malto cinamono, ketvirtis šaukštelio maltų gvazdikėlių, 5 obuoliai, 3 šaukštai maderos, maltų juodųjų pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Apelsininiai sausainiaiIngridientai:80 g kedrų riešutų, 100 g šokolado glajaus, 135 g sviesto, 2 šaukštai miltinio cukraus, 100 g miltų, šaukštas krakmolo, 30 g maltų apelsinų cukatų, ketvirtis šaukštelio kardamonų, pusė šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės.Gaminimas Kep..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)
Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)Ingridientai:0.5 kg miltų, ne pilna stiklinė vandens, 50 g aliejaus, žiupsnelis druskos, 20-30 g mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 g cukraus.Gaminimas 2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje pada..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas:
Šližikai - Kūčiukai Ingridientai: 0.5 kilogramo miltų, ne pilna stiklinė pieno (vandens), 50 gramų aliejaus, žiupsnelis druskos, 20 - 30 gramų mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 gramų cukraus Aguonų pienui Stiklinė aguonų, 2 litrai vandens, cukraus pagal skonį Gami..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuota žuvimiIngridientai:1 dėžutė konservuotos skumbrės aliejaus padaže, 1 stiklinė virtų ryžių, 1 virtas kiaušinis, 1 raugintas agurkas, pusė obuolio, keletas svogūnų laiškų, ketvirtis žalios papri..
Recepto vertinimas: