20 rezultatų ieškant "kiausiniai su ikrais"

Blyneliai su varške

3 kiaušiniai suplakami šaukštu su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėm pieno, sumaišoma su 3 stiklinėm miltų. Tada dar praskiedžiama 2 stiklinėm pieno ir prikepama plonų blynelių. Kiti du kiaušiniai suplakami su likusiu cukrumi ir sumaišomi su varške. Ši masė įvynioja..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir sudėti į riebalais pateptą formą arba keptuvę. Kumpį supjaustyti kubeliais, pakepinti su grybais ir sukrėsti ant duonos riekių. Kiaušinius išplakti arba sumaišyti su trupučiu pieno ir užpilti ant grybų. Galima daryti ir kitaip: grybuose padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Kimšti kiaušiniai

Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pakepintų svogūnų, Stalo garstyčių, druskos, grietinės, ir viskas išmaišoma. Trynio vieta pro konditerinį maišelį pripildoma pagamintu kimšiniu. Kiauš..

Recepto vertinimas: 4

Kieti kiaušiniai su saldžiąja paprika

Sviestą ištirpinkite storo metalo keptuvėje. Suberkite svogūnus ir pamažu kepinkite, kol pasidarys šviesiai rudi. Paprikas supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę ir kepinkite, kol suminkštės. Sumaišykite kiaušinius, grietinėlę ir pipirus, kruopščiai išplakite. Mišinį sup..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min. paverdamos. Paskui išgriebiamos kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai nakčiai pamerkiami. Rytojaus dieną grybai išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi grieži..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kiaušinių apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais ir 5 min. verdamos pasūdytame vandenyje. Svogūnas sukapojamas ir pakepinamas, įberiama druskos ir pipirų. Kiaušiniai supjaustomi griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama apvirtos nusunktos bulvės, kiaušiniai, pakepinti svog..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas batonas

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaušiniai su lašiniais

Lašiniai supjaustomi riekutėmis, sudedami į keptuvę ir pakepinami. Tada įmušami kiaušiniai, trynys apibarstomas druska, kas mėgsta — pipirais, ir kepama palaistant riebalais, kol visai sukrekės baltymai ir pusiau apkeps tryniai. Patiekiama sudėjus į įkaitintą lėkštę. Prie jų..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaušiniai su rūkytu kumpiu

Virtas rūkytas kumpis ar liesesnė mėsa supjaustoma griežinėliais. Taukai ištirpinami keptuvėje, sudedama supjaustyta mėsa ir iš abiejų pusių apkepinama drauge su svogūnais. Svogūnams pradėjus gelsti, įmušami kiaušiniai, trynys apibarstomas druska bei pipirais ir uždengus kepama, ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaušiniai su pomidorais

Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol baltymai sukrekės. Baigiant kepti, užbarstoma smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Valgoma su duona, virtomis bulvėmis. Taip pat kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušinienė, virta garuose

Kiaušiniai išplakami su druska ir krakmolu, supilamas pienas ir išmaišoma. Emaliuotas dubuo storai ištepamas sviestu, supilami išplakti kiaušiniai, dedama ant puodo su verdančiu vandeniu ir sandariai uždengiama. Verdant nemaišoma. Taip kiaušinienę verda dzūkai. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai krienų padaže

Duona supjaustoma nedideliais kubiukais ir apkepinama svieste. Kiaušiniai sudedami į verdantį vandenį ir 4—5 min verdami. Paskui išgriebiami, perpilami šaltu vandeniu ir nulupami. Į pakaitintą pusdubenį sudedama pakepinta duona, kiaušiniai, viskas užpilama krienų padažu ir apibarsto..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai, virti be lukštų

Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4—6 šaukštai 9% acto). Kad išliktų kiaušinio forma, baltymas šakutėmis užmetamas ant trynio. Saugoma, kad vanduo smarkiai nevi..

Recepto vertinimas: 0

Apkepinti kiaušiniai su svogūnų padažu

6 švieži kiaušiniai išverdami be lukštų, kaip nurodyta recepte "kiaušiniai,virti be lukštų", išgriebiami ir apdžiovinami. Likęs kiaušinis suplakamas su trupučiu pieno, juo aptepami virti kiaušiniai, pabarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami karštame svieste. Tada jie sudedami į p..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai, virti grietinėje

Dubenėlyje užvirinama grietinė, pasūdoma, suleidžiami kiaušiniai be lukštų ir išverdami. Išvirę kiaušiniai užbarstomi smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, krapais ar kitokiais žalumynais. Patiekiami tame pačiame inde, kuriame virė. Valgoma su bulvėmis, miežinių kruopų ar k..

Recepto vertinimas: 5

Ryžių apkepas su obuoliais

Išverdama tiršta biri ryžių košė. Obuoliai supjaustomi skiltelėmis. Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ar apkepo indą - 2—3cm sluoksneliu sudedama ryžių košė. Ant jos suberiami supjaustyti obuoliai, užberiamas cukrus, pri..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir grybų apkepas.

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai 1—2 val. pamirkomi, išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kia..

Recepto vertinimas: 0

Tiškevičiaus koldūnai

Iš miltų, kiaušinių ir vandens užminkoma tešla. Grybai nuplaunami, išverdami, kumpis smulkiai sukapojamas (jeigu liesas, pridedama lašinių), sumaišomas su kapotais grybais, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įberiama pipirų, išmaišoma ir daromi koldūnai. Dedami į verdantį pasūdyt..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių apkepas su obuoliais

Išverdama biri ryžių košė. Obuoliai supjaustomi skiltelėmis, išpjaunami sėklalizdžiai. Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ar apkepo indą 2-3cm sluoksniu sudedama ryžių košė. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, užberiama..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiausiniai su ikrais