20 rezultatų ieškant "kiek laiko kepti nugarine orkaitejea"

Virta višta su majonezu

Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Virta paukštiena

Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vaisiais

Vištiena su vaisiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Višta, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, svogūnas, 500 g džiovintų vaisių, 4 šaukštai vyno, šaukštas miltų, 4 šaukštai grietinėlės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti svieste. Ta..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su vaisiais

Kalakutiena su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakutas, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, svogūnas, 500 g džiovintų vaisių, 4 šaukštai vyno, šaukštas miltų, 4 šaukštai grietinėlės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti sviest..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su vermutu

Viščiukas su vermutu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Viščiukas, 0,5 stiklinės miltų, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto, 1,5 stiklinės vermuto, 8 svogūnai, šaukštelis krakmolo. Gaminimas: Viščiuką sukapoti, apvolioti miltuose, apibarstyti druska, pipirais ir pakepinti svieste. Įpi..

Recepto vertinimas: 5

Smėlinis pyragas

Smėlinis pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400g miltų, 2.50g sviesto, 3.1 stiklinė grietinės, 4.4 tryniai, 5.1 stiklinė obuolių košės, pusė stiklinės cukraus pudros. Gaminimas: Persijotus miltus sumaišyti su cukraus pudra, sudėti kiek paplakus trynius, sviestą, grietinę ir u..

Recepto vertinimas: 0

Kalafijorai

Kalafijorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Kalafijoras 2vidutinių svogunu 2skilteliu cesnako 2dideles morkos 200ml grietinėlės grietines sviesto druskos pipirų sojos padažo Gaminimas: Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedam..

Recepto vertinimas: 4

"JAUNYSTĖ"

"JAUNYSTĖ" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Papločiams: 7-8 baltymų 250g cukraus pudros 250g riešutų - geriausiai lazdynų vanilinio cukraus citrinos rūgšties Kremui: 200-300g sviesto likę kiaušinio tryniai 1-2 šaukštai cukraus 100g šokolado..

Recepto vertinimas: 0

Vistienos sriuba

Vistienos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vistos ketvirciai keletas bulviu 1 morka 1 svogunas 4 - 6 saukstai ryziu 2 vistienos sultinio kubeliai lauro lapeliai, pipirai, ziupsnelis svieziu petrazoliu Gaminimas: Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame su..

Recepto vertinimas: 3

OBUOLINIS SŪRIS

OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su grybais

Bulvių sriuba su grybaisIngridientai:4—5 bulvės, 1 šaukštas miežinių kruopų, 4—5 džiovinti grybai, 20 g sviesto, 3 šaukštai grietinės, druskos, 1 lauro lapelis, 2t vandens.Gaminimas Miežinės kruopos ir grybai atskirai pamirkomi (apie 1 val.). Grybai gerai išplaunam..

Recepto vertinimas: 0

Bananinis kokteilis (Emilijos)

Bananinis kokteilis (Emilijos)Ingridientai:1) vanilinių ledų (priklauso kiek darysit) 2) 1(l)pieno, 3) bananų (irgi priklauso nuo kiekio kiek darysit) 4) cukraus (nesvarbu kiek)Gaminimas Sudėti į kokį nors bliudą supjaustytus bananus, perpjautus ledus irgi įdėti į bliūdą, užpilti pieno..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su braškėmis ir rabarbarais

Tortas su braškėmis ir rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cukraus; 200 g miltų; 5-6 kiaušiniai. Įdarui: 500 g rabarbarų; 500 g braškių; 10 arb. š. želatinos; 2 arb. š. krakmolo; 200 g braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 arb. š...

Recepto vertinimas: 0

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..

Recepto vertinimas: 4

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Dvisluoksnis obuolių pyragas Ingridientai: Šviesi tešla 150 gramų miltų, 50 gramų cukraus, 50 gramų sviesto, 2 kiaušiniai, 50 gramų grietinės, truputis druskos, 0,5 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių Kakavinė tešla 120 gramų miltų, 2 nedideli kiaušiniai, 10..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Pyragėliai su agrastais ir kiviaisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 300 g miltų; 30 g mielių; 2 valg. š. cukraus; 150 ml drungno pieno; 40 g grietinės; 6 valg. š. aliejaus; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 250 ml pieno; ½ pak. vanilinio pudingo miltelių; 1 valg. š. ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaruIngridientai:4 vidutinio dydžio krepšeliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 70 g razinų; 4 valg. š. romo; 300 g rūgštokų obuolių; 1 arb. š. cinamono; 2 valg. š. medaus; 2 valg. š. cukraus; 3 baltymai; Riebalų fo..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašišiena :)

Sūdyta lašišiena :)Ingridientai:Lašišienos filėJūros druskaGaminimasImame lašišienos file, kiek jos bus čia jau jūsų reikalas, žodžiu kiekis nesvarbu, nes nėra proporcijų jokių. Lašišos file apibarstome storu sluoksniu jūros druskos, taip kad nesimatytų nei kiek lašišos. Lėk..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Klasikinis pyragas Tosca

Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiek laiko kepti nugarine orkaitejea