SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS

Ingridientai:
Jautienos išpjova
Brendis arba konjakas
Citrininiai pipirai
Druska (joduota)
Citrina
Vienkartinis švirkštas
Gaminimas
1.Geram kepsniui netinka jautienos kumpis ar nugarinė.
2.Geram kepsniui naudojama tik jautienos išpjova.
3.Būtina nusipirkti… vienkartinį švirkštą ir… brendžio arba konjako.
4.Pritraukti švirkštą brendžio arba konjako ir įšvirkšti į išpjovą keliose vietose.
5.Pamasažuoti išpjovą rankomis, nestipriai, švelniai.
6.Palikti pasimarinuoti kokia 1 val.
7.Supjaustyti išpjova 3 - 4 cm (per du pirštus, bet neploniau) storio riekelėmis, ir švelniai spustelėti kiekvieną riekelę delnu.


Kepti riekeles ant grotelių.
Kepti iki norimo užbaigtumo (kruvinas – 5-6 min, pusiau kruvinas – apie 10 min, visišškai išškeptas – galima deginti kiek nori).įr Prišeš patiekiant, ant kepsneliųųč; truputįš išspausti citrinos sulčiųų, pabarstyti druska ir citrininiais pipirais (jeigu mėėgstate).


SKANAUS !!! (Artūras)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!