20 rezultatų ieškant "kopustas"

Sumuštinis Siurprizas

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustomi nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Siurprizas (sumuštinis)

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustom..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių mišrainė 2

Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vandens atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais. Išvirtas žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais. Nuluptas agurkas supjaustomas griežinėliais ir sumaišomas su kalia-ropėmis bei žiediniais kop..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržoves sumalti arba sugrūsti grūstuve, pagardinti prieskoniais, įmušti kiaušinį viską permaišyti. Tada berti manų kruopas. Jeigu norima minkštesnių kepsnelių, tai berti pusę stiklinės. Kuo daugiau manų kruopų tuo kepsneliai tvirtesni ir kietesni (ir mažiau sveiki)...

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 4

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir virti sultinyje. Supjaustytas bulves sudėti į kopūstus. Morkas ir svogūnus pakepti svieste, sudėti į verdančią sriubą. Grybus supjaustyti, patroškinti svieste, sudėti pomidorų tyrę, prieskonius, pasūdyti, išmaišyti ir supilti į kopūstus..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: pirmiausia sudėti morkas, po to kopūstą, bulves, veliau – salierus. Kai daržovės išvirs, užbalinti pienu, pasūdyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį. Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti ir su..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinis „Siurprizas“

Kopūstas nuplaunamas, lygiu pjūviu nupjaunama apačia. Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ir prismaigstomas sumuštinių.Dešra, mėsa ir sūris supjaustomi kubeliais. Daržovės ir vaisiai taip pat. Tada visus produktus kubeliais sumuštinių smeigtukais prisegami prie kopūsto. S..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinis "Siurprizas"

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustomi nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Tirolietiški makaronai su kopūstais

Kopūstą supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Metaliniame troskintuve istirpinkite riebalus, sudėkite svogūnus ir kopūstus. Daržoves paskaninkite druska ir pipirais. Puodą uždenkite ir pamaisydami troskinkite daržoves 25..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Daniškai ruoštos daržovės su lašinukais

Bulvės supjaustomos kubiukais. Morkos perpjaunamos išilgai, porai 2 cm gabaliukais, kopūstas — kvadratukais. Viskas pakepinama keptuvėje aliejuje, sudedama į troškintuvą, užbarstoma pipirų, druskos, kmynų, apdedama stambiai pjaustytais svogūnais, lašinių ar mėsos gabaliukais. Užpi..

Recepto vertinimas: 0

Žiediniai kopūstai žaliame padaže

Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis. Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome. Žie..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba

Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pakepiname svieste. Sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu arba vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame, kol suminkštėja. Keletą žiedynėlių paliekame, o likusius sutriname elektriniu smulkintuvu. Sriubą ..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai balandėliai su malta mėsa

Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. Suminkštėjusius lapus nulupkite, storesnius lapkočius apipjaustykite. Maltą veršieną sumaišykite su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipi..

Recepto vertinimas: 5

Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai

Kopūstą nuplauti ir sutarkuoti. Sviestą išlydyti ir į jį sudėti cukrų, druską, vandenį ir actą, gerai išmaišyti ir truputi pašildyti. Kai mišinys sušils sudėti kopūstą, išmaišyti ir ant silpnos ugnies užvirti. Į įkaitintą orkaitę įdėti indą su kopūstais ir troškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos žiemai

Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas šiaudeliais, žiedinį kopūstą žiedinėliais. Viską sumaišyti ,sudėti į stiklainius ir užpilti marinatu. 20min. pasterizuoti. ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdaryti pomidorai (Jūratės)

Pomidorų viršūnėlės nupjaunamos, vidus išskobiamas, pasūdoma. Įdarui: nuvalytos daržovės išverdamos atskirai ir susmulkinamos. Svogūnas pakepinamas svieste, sudedamos paruoštos daržovės, suberiami džiūvėsiai, pasūdoma, įberiama pipirų, sudedamas pomidorų minkštimas ir vi..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu

Pasūdytame vandenyje išverdame kopūstą, nuimame lapus, lapo sustorėjimą išpjauname. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį apkepiname. Į keptuvę įpilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogūnus sumaišome su mor..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kopustas