Blynų lankstytinis

Ingridientai:
(4 porcijos)

16 lietinių blynų,
200 g fermentinio sūrio,
aliejaus skardai patepti.

Įdarui:
1 stiklinė virtų ryžių,
1 kietai virtas kiaušinis,
1 virta morka,
1 stiklinė konservuotų krevečių,
svogūnų laiškų,
3 šaukštai majonezo.
Petražolių lapelių papuošimui.

Gaminimas
Įdarui dubenyje sumaišome ryžius, kubeliais supjaustytą kiaušinį ir morką, krevetes, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą. Sudedame po keturis lietinius blynus. Į vidurį dedame įdaro ir sulankstome. Lankstytinius sudedame ant aliejumi pateptos skardos, pabarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 200° C temperatūros orkaitėje 5-7 min. Patiekdami papuošiame petražolių šakele.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!