20 rezultatų ieškant "marinuoti a ampijonai"

Salotos Žiema

Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena

Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pri..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti česnakai

3 min vandenyje pavirkite nevalytas česnako skilteles. Išpilkite vandenį, perliekite skilteles šaltu vandeniu, tada jas nulupkite ir sudėkite į stiklainius. Sudėkite visus nuovirui skirtus ingredientus ir pavirkite. Dar šiltą nuovirą užpilkite ant česnakų. Uždarykite stiklainius. Pala..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos šašlykas

Į verdantį sultinį sudėti gabaliukais pjaustytas šparagines pupeles ir bulves. Truputį pasūdyti. Baigiant virti, sudėti pjaustytą mėsą. Dar pavirti ir paskaninti čiobreliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti žali pomidorai

paruostus pomidorus sudedam i stiklainius,uzpilame verdanciu vandeniu ir palaike apie 20 minuciu nupilame.Tada i stiklaini dedame po sauksta prieskoniu,uzpilame isvirtu marinatu ir uzsukame ..

Recepto vertinimas: 3

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, ..

Recepto vertinimas: 5

Virtų salierų salotos

Salierą, morkas, agurkus ir svogūną supjaustykite kubeliais. Obuolį sutarkuokite. Slyvas pasmulkinkite. Visus produktus apmaisykite aliejumi. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Burokelių - jautienos salotos

Viską pjaustome vienodo dydžio kubeliais ir maišome su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis vyniotinis

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min.Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais.Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržove..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvės su tunu (Aleksandros)

Smulkiai supjaustyti svogūnai,tunas, marinuoti čili pipirai yra gerai išmaišomi ir apipilami citrinos sultimis. Verdamos bulvės ir kiaušiniai. Į didelio gilaus indo dugną dedamos tuno mišinys, o ant viršaus bulvės. Virš bulvių kiaušiniai (gali būti smulkiai supjaustyti). ..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAI

Agurkelius nuplauti ir apdziovinti. Patisona nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti mazdaug tokio pat dydzio gabaliukais kaip agurkeliai. I stiklaini pirmiausia sudeti zalumynus ir prieskonius, paskui pasluoksniui agurkus ir patisonus. Tada uzpilti karstu marinatu, nepripilant iki virsaus 2-1,5 cm. ..

Recepto vertinimas: 1

MARINUOTI SVOGŪNAI

Geriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia isvirti marinata. I emaliuota puoda supilti vandeni, suberti cukru ir druska, virinti 12-15 min. Tuomet tirpala perkosti ir vel uzvirinti. Kai uzvirs supilti acta.Svogunus nuvalyti nuo lukstu, nuplauti ir blansiruoti verdanciame..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti kopūstai su burokais

Vandeni uzvirti su cukrumi, druska. Ipilti 2 v.s. acto esencijos. I kibira deti cesnako, burokus (supjaustytus griezineliais), lauro lapelius, kopustus (supjaustytus i keturias dalis). Paskui vel cesnaka, burokus, lauro lapelius, kopustus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. ..

Recepto vertinimas: 2

Keptas jūros ešerys folijoje

Kiekvienam eserio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos uzpilti truputuka aliejaus, dedama zuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas suris, tarkuotos morkos, brokoliai ismaisyti su majonezu. uzdejus sia mase folija uzviniojama, kad skystis kepant neisbegtu pro krastus.Galima..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuoti a ampijonai