"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai

Ingridientai:
60 vnt.
350 g baltojo šokolado,
125 g sviesto,
400 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado.

Gaminimas
Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite sviestą ir maišykite iki tolygios, žvilgančios masės. Nukelkite nuo ugnies. Ištirpinkite karčiai saldų šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens.

Į paruoštą keptuvą pakaitomis supilkite baltojo ir karčiai saldaus šokolado mišinio. Iš dviejų šokolado rūšių peiliu suformuokite margą marmurą primenantį kepalą. Leiskite šokoladui atvėsti ir sustingti kambario temperatūros patalpoje, apie 2 valandas. Supjaustykite kvadratėliais ir sudėkite į lėkštę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!