Upėtakiai su kuskusu

Ingridientai:
2 asmenims:

2 nedideli upėtakiai;
100 g muskuso;
200 ml vištienos sultinio;
2 pomidorai;
2 agurkai;
1 svogūnas;
saujelė juodųjų alyvuogių be kauliukų;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
žuvies prieskonių;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
citrina.
Gaminimas
Upėtakius išvalykite, apibarstykite žuvų prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis, suvyniokite į foliją ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Padėkite šiltai, kad neatauštų.

Kuskuso kruopas suberkite į dubenį, užpilkite verdančiu sultiniu ir 10 min. palikite, kad išbrinktų. Tada supilkite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, suberkite smulkintus svogūnus, pomidorus, agurkus, petražoles, per pusę perpjautas alyvuoges. Pasūdykite, pagardinkit pipirais ir tiekite su upėtakiais karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!