25 rezultatų ieškant "nugarin"

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais. Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname. 2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias d..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinė su apelsinais

Nupjauti nuo mėsos riebalus, įdėti nugarinę į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir virti, nustačius maksimalų galingumą, 8 min. Po to vandenį nupilti. Mėsą užpilti apelsino sultimis, įberti cinamono, kardamono, citrinos žievelę, sudėti svogūnus, medų. Kepti krosnelėje 40 min., nus..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su serbentais

Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti aliejumi, apibarstyti prieskoniais ir palikti šaldytuve 1 h. Serbentus pertrinti, sumaišyti su krienais,, sojų padažu bei brendžiu. Mėsą apkepti ir patiekti su padažu. ..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sudėjus į lininį maišelį ar per marlę išspausti. Sultis atidėti 10-15 min., po to nupilti, o nuosėdas (krakmolą) suberti į bulves. Nulupti virtas bulves. Sumalti jas mėsmale, sumaišyti su žaliomis bulvėmis, įberti druskos ir kruopščia..

Recepto vertinimas: 0

Avienos nugarinės kepsnys

Mėsą nuvalyti, aptrinti prieskoniais ir įvynioti folija. Kepti orkaitėje, apipylus sviestu. Kai iškeps, į keptuvę įpilti karšto vandens, supilti bulvių krakmolą, sumaišyti viską, pakaitinti ir perkošti. Padažą patiekti atskirai nuo mėsos, dar į jį įdėjus pomidorų padažo. Skan..

Recepto vertinimas: 5

Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže

Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į orkaitę ir kepkite 30 minučių apipildami ištekėjusiomis sultinis ir riebalais. Mėsą išimkite, o likusias sultis užvirinkite, įpilkite mėsos..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu

Mėsą supjaustyti. Paruošti padažą: išimti kauliukus is slyvas supjaustyti. Česnaką sutrinti. Svogūną supjaustyti. Į puodelį sudėti slyvas, imbierą, česnaką, supilti soją, suberti cukrų, anyžius, druską, pipirus ir maišant virti 20 minučių. Veliau supilti actą ir dar pavirti ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta nugarinė

Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mėsą apkepinti aliejuje ir sudėti į verdantį vandenį su prieskoniais. Virti 50 minučių. Tada vėl pakepinti aliejuje ir atšaldyti. Patiekti šaltą su majonezu ar marinuotomis daržovėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su žalumynais

Mesą supjaustyti, pavolioti miltuose, žalumynuose, prieskoniuose ir sudėti į prikaistuvį su aliejumi. Pakepinti. Mėsai aprudus, ją išimti. Sultinį užpilti vandeniu ir palaikyti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti svogūną ir 10 minučių kepinti. Paskui sudėti mėsą, supilti sultinį ir nu..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiška nugarinė

Į įndą sudėti nugarinę, svogūnus, morkas, lauro lapelį ir kmynų. Kepti orkaitėje 30 minučių. Išimtą mėsą suvynioti į foliją ir palikti keletą minučių orkaitėje. Kepsio skystį perkošti ir supilti vyną bei miltus, įberti pipirų, druskos ir užvirti. Tada įdėti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nugarinės išpjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min šaltai. Po to išplaktu kiaušiniu i..

Recepto vertinimas: 4

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su prieskoniais ir salietra ar cukrumi, paskui kišama į nekarštą orkaitę ar krosnį, kad apdžiūtų. Po to įvyniojama į subadytą (skylėtą) p..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrumi ir aliejumi, apibarstoma prieskoninėmis daržovėmis ir kiek palaikoma (2—3 val.). Kepamas nepjaustytas visas mėsos gabalas (galima kepti ir supjausčius skersai raumenų nedideliais gabalėliais). Mėsa sudedama į keptuv..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė

Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą išėmus, dedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Apkepiname, įberiame baziliko, druskos. Galima įdėti grietinės. Tada sudedame..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų citrinų sulčių arba acto, įberiame cukraus, druskos, pipirų, įdedame kadagių uogų ir laurų lapelių, įberiame citrinos žievelių, įpilame 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Varškė su nugarine

Nugarinę supjaustykite kubeliais, sumaišykite su varške, svogūnų laiškais, griežinėliais pjaustytais ridikėliais. Šiek tiek pasūdykite ir dėkite ant duonos. Papuoškite žalumynais ir patiekite. ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

SKLINDŽIAI IŠ KIAUŠINIŲ IR GRYBŲ

Grybus, svoguna, rukyta nugarine sumalti mesmale, patroskinti ir atausinti. Is visu produktu uzmaisyti tesla ir keptuveje ikaitintame aliejuje iskepti mazus sklindzius.Patiekti su pomidoru arba darzoviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

ŠVIEŽIŲ ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU RŪKYTA NUGARIN

Ziedinius kopustu ziedinelius nupjaustyti nuo stiebu. Ankstinius pipirus, agurkus, rukyta nugarine supjaustome siaudeliais. Viska sumaisome su majonezu, pagal skoni idedame prieskoniu. Papuosiame salotu lapais, petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos nugarinė su prieskoniais

Mesa pabarstome prieskoniais, druska, paslakstome baltuoju vynu ir suvynioje j folija marinuojame per nakti.Iskepame orkaiteje folijoje. Baigiant kepti, folija atvyniojame, mesa apskrudiname.Patiekiame su darzoviu salotomis. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nugarin