UOGŲ PONIA

Ingridientai:
4 šaukštai mėlynių,
1 persikas,
1 raudonas svogūnas (apie 40 g),
1 obuolys,
2/3 stiklinės žalųjų žirnelių,
0,5 stiklinės kukurūzų,
1 stiklinė supjaustytos keptos kalakuto krūtinėlės,
1 šaukštas susmulkintų krapų,
žiūpsnelis mėtos ir čiobrelio,
papuošimui 2 šaukštai uogų.
Užpilui:
2/3 stiklinės majonezo,
3 šaukštai natūralaus jogurto,
1 šaukštelis citrinos sulčių,
druskos, pipirų
Gaminimas
Paruošti užpilą: majonezą išmaišyti su jogurtu, citrinos sultimis, paskaninti druska ir pipirais.
Persiką nuplauti, išimti kaulą, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Uogas nuplauti ir nuvarvinti. Obuolį nuplauti išvalyti sėklalyzdžius ir supjaustyti kubeliais. Svogūūnąą taip pat supjaustyti kubeliais. Visus ingridientus suberti įį vienąą inądąą, pabarstyti mėta ir džžiobčreliu. Viską užžpilti žužpilu, iššmaiššyti, papušošti uogomis ir patiekti su balta duona ar skrebučiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!