Žvejo pusryčiai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
Pailgų bandelių
malti pipirai
druskos
actas
2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus
1 valgomasis šaukštas pikantiškų garstyčių
4 gabaliukai žuvies filė
1 ryšulėlis salotų
1 ryšulėlis ridikėlių
1 morka
1 saldi paprika
Gaminimas:

Sumaišykite aliejų, garstyčias, 4 šaukštus acto ir ne daug druskos. Puse gautos masės palikite. Apvolioti žuvies filė gautoje masėje ir kepkite. Smulkiai supjaustykite pipirą, salotas, ridiką (truputi palikite pagražinimui), įtarkuokite morką. Pailgas bandeles perpjaukite išilgai. Prie daržovių mišinio pridėkite likusią masę, sumaišykite.  Bandelės dugną [vidinį] ištepkite mase, iš viršaus – filė, iš viršaus vėl aptepkite mase.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!