20 rezultatų ieškant "saldytuve"

Spanguolių putėsiai

Spanguolių želė užpilti verdančiu vandeniu. Maišyti tol, kol ištirps želatinos gabalėliai. Tuomet skystį atvėsinti iki +12° - +14° C temperatūros ir plakikliu plakti iki standžių putų - kol patiekalo tūris padidės 3-4 kartus. Į paruoštus atšaldytus indus ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai meduoliai

Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Užminkytą tešlą 2-3 val. laikome šaldytuve. Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos m..

Recepto vertinimas: 4

Česnakinis padažas

Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su pomidorų padažu

1. Sumaišykite visas sudedamąsias marinato dalis. Marinatą užvirinkite ir palikite jį atvėsti.2. Užpilkite marinatą ant silkės ir nakčiai palikite šaldytuve.3. Sumaišykite visas sudedamąsias padažo dalis. Išimkite silkę iš marinato ir supjaustykite ją 2-3 cm gabalėliais. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėlai su džemo įdaru

Inde sumašyti grietinę su soda, šiek tiek palaikyti, kad nusėstų. Tada sudėti varškę, įmušti kiaušinį, sutakkuoti šaldytuve gerai sušaldytą margariną, suberti miltus, cukrų ir viską suminkyti ir valandą palaikyti šaldytuve. Tešlą iškočioti 0,5 cm storio sluoksniu ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas

Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 100g pieno, 100g cukraus ir 100g aguonų, atvėsinti, išmaišyti su išlaidintu želatinu, 30g citrinų sunkos, vienos citrinos nutarkuota cedra, 500g neriebios varškės. 400g grietinėlės standžiai suplakti, išmaišyti su varškės mase. Į 30 cm diametro..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų salotos su kefyru

Agurkus supjaustome plonais griežinėliais, sudedame į indą ir apibarstome druska. Uždengiame ir 2 valandas palaikome šaldytuve. Atsiradusį skystį nusunkiame, agurkų riekeles nusausiname. Sudedame į dubenį, užpilame kefyrą ir citrinų sultis. Suberiame susmulkintus svogūnų ir mėtų ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado kremas su avietėmis

Išklokite 20 cm skersmens keptuvą vaškuotu popieriumi. Dideliame dubenyje sumaišykite sausainius, sviestą ir cinamono miltelius. Sukrėskite mišinį į paruoštą keptuvą, išlygindami jį šaukšto apatine puse. Kol ruošite įdarą, atvėsinkite šaldytuve. Ištirpinkite šokoladą prikai..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai bučinukai su lazdynų riešutais

Dideliame dubenyje suplakite sviestą, vanilę, cukrų ir kiaušinį iki balkšvos ir tirštos masės. Įmaišykite miltus, lazdynų riešutus ir kakavos mitelius ir suminkykite standžią tešlą. Suformuokite iš tešlos rutulį ir suvyniokite jį į plėvelę. Atvėsinkite šaldytuve 1 valandą..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir želė tortas su braškėmis

Torto pagrindui džiūvėsėlius suminkyti su margarinu bei 2 šaukštais cukraus. Masė paskirstyti ant riebalais ištepto torto formos dugno, gerai prispausti ir pastatyti šaltai. Įdarui želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje, nusunkti ir ištirpinti. Jogurtą sumaišyti su šaukštu c..

Recepto vertinimas: 2

Salotos su krevetėmis ir grybais

Į dubenį išspauskite dvi citrinas. Česnaką nulupkite ir stambiai sukapokite. Actą ir česnaką, alyvuogių aliejų ir kaparėlius supilkite į dubenį su citrinų sultimis. Pasūdykite. Gerai išmaišykite, sutraiškykite kaparėlius, kad išskirtų kuo daugiau skonio. Paruoškite krevet..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir grietinėlės tortas

Miltus persijoti ant lentos ir viduryje padaryti įdubimą. Įdubimo kraštuose išdėlioti gabalėliais supjaustytą sviestą, ant viršaus užberti cukrų. Į įdubimą įdėti trynį, įberti druską bei citrinos žievelę. Pradedant nuo išorės, suminkyti vientisą tešlą. Iš jos padaryti r..

Recepto vertinimas: 0

Švarcvaldo vyšnių tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Biskvitinei tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išplakti kartu su 6 šaukštais karšto vandens, paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 2

Griliažinis tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlai skirtus kiaušinius dėti įmušti į dubenėlį ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti cukrų ir plakti tol, kol masė pasidarys balkšva ir puri. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir maltais ..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti dubenėlyje su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Kitame dubenėlyje baltymus išplakti su druska iki standžių putų. Juos dėti ant trynių mas..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saldytuve