10 rezultatų ieškant "skaidrios sriubos"

Vaisių tortas

Vaisių tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešla: 1.250 g miltų 2.150 g sviesto 3.2 tryniai šaukštas cukraus pudros Kremas: 4.250 g sviesto (gali būti pusė margarino) 5.2 tryniai 6.200 g cukraus pudros stikliukas skaidrios degtinės 7.1 citrinos sultys citrinos žievelė 8...

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ ŽELĖ

OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..

Recepto vertinimas: 0

KRIAUŠIŲ SKILTELĖS SIRUPE

KRIAUŠIŲ SKILTELĖS SIRUPE Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg kriaušių, 4 kg cukraus, 3 stiklinės vandens, 3 šaukštai malto cinamono, 7-9 gvazdikėliai, 0,5 šaukštelio citrinų rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamu

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamuIngridientai:4 porcijoms: 90 g smulkiai supjaustytų lašinukų; 30 g sezamo sėklų; 0,25-0,5 arbatinio š. Kmynų; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; 2 valg. š. balzaminio acto; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 500 g stambiai ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių želė

Obuolių želėIngridientai:Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų.Gaminimas Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)

Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)Ingridientai:3 kg kriaušių, 4 kg cukraus, 3 stiklinės vandens, 3 šaukštai malto cinamono, 7-9 gvazdikėliai, 0,5 šaukštelio citrinų rūgšties. Gaminimas Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūg�..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ TORTAS

VAISIŲ TORTASIngridientai:Tešla:250 g miltų150 g sviesto2 tryniaišaukštas cukraus pudrosKremas:250 g sviesto (gali būti pusė margarino)2 tryniai200 g cukraus pudrosstikliukas skaidrios degtinės1 citrinos sultyscitrinos žievelė1 pakelis vaisių &#..

Recepto vertinimas: 0

UOGIENĖ " ASORTI"

UOGIENĖ " ASORTI"Ingridientai:2kg uogų ( aviečių, mėlynių, braškių, serbentų...)1,5kg cukrausGaminimasUogas perrinkti ir išplauti. Uogas sudedame į indą, kuriame virsime ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. pastovėti. Paskui uo..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONAS DŽEMAS

RAUDONAS DŽEMASIngridientai:po 500 g braškių, žemuogių,vyšnių, raudonųjų serbentų1,8 kg cukrausGaminimasUogas nuplauti, apdžiovinti ir užpilti cukrumi, palaikyti 3 valandas. Po to užvirti, nuimti nuo ugnies, kai atvės vėl vir..

Recepto vertinimas: 0

Skaidrios putinų sultys

Skaidrios putinų sultysIngridientai:1 l sulčių, 200 g cukrausGaminimasNuplautus vaisius supilti į emaliuotą indą. Užpilti vandens, kad apsemtų, ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tuomet išspausti sultis ir 2-3 vai. palaikyti vė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skaidrios sriubos