20 rezultatų ieškant "skystis"

Jūrų velnias

Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..

Recepto vertinimas: 4

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas

Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, vandens, druskos, 500 g šviežių grybų, 1 poras, 2 šaukštai margarino, druskos, 5 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2 kiaušinio tryniai..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas su grietinės padažu

Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta grybų košė

Apkepta grybų košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 citrinos sultys, žalumynų. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas grybų vyniotinis

Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"

Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiaulienos nugarine 100g. Prieskoniai,druska 5g. Krakmolas 10g. Aliejus 50g. Paprika 40g.Marinuoti agurkai40g. Marinuotu agurku skystis 30g. Ananasai konservuoti 40g. Konservuotu ananasu sultys ..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių šerbetas su kalvadosu

Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..

Recepto vertinimas: 0

Veršiuko šlaunies kepsnys

Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su kmynais

Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintos duonos gira

Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..

Recepto vertinimas: 4

Salyklo gira

Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Tortas „Obuoliukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g forminių sausainių, 2.500 g obuolių (šviežių), 3.150 g sviesto, 4.2 tryniai, 5.2 šaukštai želatinos, 6.0,5 stiklinės razinų, 7.100 g riešutų, 8.1 stiklinė cukraus, 9.3 stiklinės sulčių ar skystis nuo kompoto, 10.3 �..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Džiovintos duonos putelė

Džiovintos duonos putelėIngridientai:1/2kg džiovintų juodos duonos riekelių, l,5l. vandens, 3/4 stiklinės cukraus, 1 šaukštelis cinamono ir gvazdikėlių, 1/2 citrinos, 2 kupini šaukštai želatinos, 1 stiklinė uogų sulčių.Gaminimas Ne tik sudžiūvusi, bet ir šiek tiek padeginta d..

Recepto vertinimas: 2

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Kepta jautienaIngridientai:2-3 jautienos filė, 0,5l. giros, morka, svogūnas, 2 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, druskos, riebalų mėsai kepti, petražolių, salierų.Gaminimas Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos ..

Recepto vertinimas: 5

RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS

RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMISIngridientai:12 kg kopūstų, 1 kg morkų, 1 kg obuolių, 200 g spanguolių, 170-200 g druskos, 5 g kmynų, 5 g krapų, 2-3 laurų lapai, 15 g kvapniųjų pipirų.GaminimasKopūstus susmulkiname, ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stiklinė pieno,3 batono riekelės,2 kiaušiniai,kelios petra..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skystis