Jautienos salotos su smidrais

Ingridientai:
200 g karštai rūkytos jautienos filė,
1 kg jaunų smidrų (šparagų),
2 šaukštai aliejaus,
4 šaukštai natūralaus vynuogių acto,
žiupsnelis smulkintų petražolių lapelių.
Gaminimas
Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, užplikyti pasūdytu ir pasaldintu vandeniu ir palikti gerą pusvalandį, kol suminkštės. Aliejų sumaišyti su actu. įberti smulkaus cukraus, pjaustytų petražolių, užpilti neataušusius smidrus ir su jais patiekti jautieną.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!