"Strazdanotasis" pyragas

Ingridientai:
250 g. margarino,
5 kiaušiniai,
1,5 - 2 stiklinės miltų,
stiklinė aguonų,
stiklinė pieno,
stiklinė cukraus,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
bakalie (riešutai, apelsino žievelė, razinos)
Gaminimas
Pieną užvirti maišant su aguonomis, margarinu. Trynius ištrinti su cukrumi ir sudėti į šiltą aguonų masę, suberti miltus, kepimo miltelius. Supilti išplaktus baltymus, bakalie, išmaišyti. Tešlą sukrėsti į formą ir kepti 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą aplieti savo mėgiamu glajumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!