25 rezultatų ieškant "tesloje"

Dešrelės tešloje

16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir supilti į mieles. Mikrobangėje išlydyti margariną ir supilti į mieles. Suberti cukrų ir druską, maišyti, kol cukrus, druska ir mielės ištirps. Suberti miltus. Užminkyti tešlą ir ją palikti augti 30-45min. Dešreles ..

Recepto vertinimas: 4

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Grybai tešloje

Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. Grybus pamirkyti tešloje ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Veršiena tešloje

Mėsą supjaustyti, apibarstyti prieskoniais, citrinos sultimis. Užmaišyti tešlą, į kurią sudėti išplaktus baltymus. Ant iešmo verti tešloje pamirkytus mėsos gabalus ir tada kepti. Iškeptą mėsą papuošti citrinos griežinėliais ir petražolės lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska ir pipirais. Miltus suberti į dubenį, įmušti kiaušinį, įpilti pieno su prieskoniais ir užmaišyti tešlą. Keptą mėsą panardinti į tešlą ir kepti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Viščiukai tešloje

Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjaustyti gabalais ir apvirti. Iš kiaušinių, pieno, aliejaus, miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti muskatu. Vištienos gabalus pamirkyti tešloje ir kepti. Patiekti apibarsčius petražolės lapeliais. Skanaus...

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Išardomos formos sieneles ir dugną iškloti tešla, pašlakstyti aliejumi ir patepti pomidorų tyre. Viduryje padėti pusę pomidoro, nupjautąja puse į viršų. Aplink išdėlioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas į ritinėlį kilkes, pomidorų skilteles, norint —ir dešros..

Recepto vertinimas: 1

Grybai, kepti tešloje

Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Brokoliai tešloje

Brokoliai 5 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Iš miltų, prieskonių ir mineralinio vandens paruošiama tešla. Brokolio gabalėliai apvoliojami tešla ir dedami į įkaitintus riebalus. Kepama, kol gražiai pagelsta.A. Šeškaitienėorganic.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelės alaus tešloje

Krabų lazdeles atšildome. Iš alaus, kiaušinių, miltų, prieskonių užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Kiekviena krabų lazdelę panardiname į tešlą , apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę kepti. Apkepame iš abiejų pusių . Kepame kol gražiai apskrunda.&..

Recepto vertinimas: 4

Bananai tešloje

Bananą supjaustyti įstrižais griežinėliais (1 bananas vienam žmogui) . Kiaušinius išplakti ir sudėti miltus , druską , tris šaukštelius pieno arba vandens (masės tirštumas turėtu būti kaip grietinės) . Bananą pamirkyti tešloje ir dėti į įkaitintus riebalus..

Recepto vertinimas: 0

Aštri vištiena tešloje

Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite persijotus miltus, raudonąsias paprikas, česnakus, imbierus ir druską. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Į tešlą sumerkite vištienos kubelius ir palikite pastovėti 4 valanda..

Recepto vertinimas: 4

Silk tešloje

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 4

Ananasas tešloje

Abiejų rūšių miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Grietinėlę suplakti su kiaušiniu, suberti cukraus pudrą, miltus, viską išmaišyti. Suberti kokoso drožles, įpilti romą, vėl išplakti. Palaikyti 10 minučių. Ananasą pavilgyti į tešlą, iki gelsvumo apkepti. Prieš pat..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis tešloje

ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI, VANDENS PILAMA TIEK KAD MASE GAUTUOS GRIETINES TIRSTUMO. LYDEKA PAMIRKOME TESLOJE IR DEDAME I KEPTUVE,ANT VIRSAUS DAR PO TRUPUTI UZDEDAME TESLOS. IR KEPAME KOL GRAZIAI ..

Recepto vertinimas: 2

Viščiukai, kepti tešloje

Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti duska ir citrinos sultimis. Vištą supjaustyti gabalais ir apvirti. Iš kiaušinių, pieno, sviesto ir miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti muskato riešutu ar petražolių lapeliais. Vištienos gabalus pamerkti į tešlą ir kepti dideliame rieb..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena tešloje

Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė. Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 5

Silkės mielinėje tešloje

Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su mielėmis, supilami miltai, užmaišoma tešla ir paliekama 1 valandai šiltai, kad pakiltų. Silkėms išimami kaulai. Lašiniai ir salierai smulkiai supjaustomi ir pakepinami, kol salierai suminkštėja. Į silkių vidų įdedama laš..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. Iš tešlai skirtų produktų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į tešl..

Recepto vertinimas: 1

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Ant 160 g sluoksniuotos tešlos dėkite 30g virtų ryžių, juos apibarstykite 5g petražolių lapeliais, ant jų dėkite 200g menkės filė, ją apšlakstykite 10g citrinų sunkos, pagardinkite 1,5g druskos, 0,5g maltais juodaisiais pipirais ir 5g krapų šakelėmis. Tešlą gražiai užlankstyki..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kriaušė tešloje

Atlaidinkite pirktinę šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, nuo jos atpjaukite 100g kvadratą, ant jo dėkite konservuotos kriaušės puselę (100g), ją apibarstykite 10g cukrumi, išmaišytu su 0,05g maltais cinamonais, uždėkite 5g sviesto ir hermetiškai užlankstykite tešlą. Krepšel..

Recepto vertinimas: 0

Sūris, keptas tešloje

Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. Sūris supjaustomas 0,5—1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus taukus. Apkepamos abi pusės. Tuoj pat valgoma su gr..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas keptas starkis tešloje

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žu..

Recepto vertinimas: 2

Obuoliai tešloje

Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės i kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tesloje