25 rezultatų ieškant "tris"

Lašiša su mėlynių padažu

Į puodelį sukrečiame mėlynių uogienę, svogūnus, česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišydami užviriname. Lašišos gabalus išdėliojame sviestu išteptoje skardoje ir abi puses kepame po 5-6 min. Lašišą galima virti daržovių sultinyje: užverdame tris puodelius vandens, suberiame..

Recepto vertinimas: 0

Bananai tešloje

Bananą supjaustyti įstrižais griežinėliais (1 bananas vienam žmogui) . Kiaušinius išplakti ir sudėti miltus , druską , tris šaukštelius pieno arba vandens (masės tirštumas turėtu būti kaip grietinės) . Bananą pamirkyti tešloje ir dėti į įkaitintus riebalus..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir medaus desertas

Tris trynius ištrinti su cukrumi, sukant pilti tirpytą medų, sudėti ištrintą sviestą ir gerai išsukti. Po to sudėti ištrintą varškę (300g), išmaišyti, sudėti į taures, užpilti plakta grietinėle. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://me..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su varške

Miltus sumaišyti su sviestu, baltymus išplakti su 1 stikline cukraus. Tešlą padalinti į tris lygias dalis ir idėti 1 valandai į šaldymo kamerą. Iš tešlos kočiojame blyną, tepame baltymais, cinamonu, riešutais. Susukame į triubelę, supjaustome 1 cm storio kubeliais, kepame 160 laipsn..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su migdolais ir riešutais

Tešlai iki baltų putų ištrinti trynius, vandenį ir cukrų. Baltymus ir druską plakti, kol pavirs standžiomis baltomis putomis. Baltymu putas sudėti ant tryniu kremo ir viską gerai, bet atsargiai išmaišyti su miltais, prieš tai juos sumaišius su kepimo milteliais ir riešutais. Kepimo f..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, įpilti citrinos, gerai išplaktus baltymus, miltus ir atsargiai sumaišyti. Tortinę iškloti popieriumi (rato formos), patepti sviestu ir supilti tešlą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 40-45 min., geriausiai dieną preieš ruošiant tortą. Indelyje užplikyti stipri..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Auksinė karūna"

1. Torto kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi, pateptu sviestu. Riešutus susmulkiname virtuviniu kombainu. Suberiame į jį miltus ir išmaišome. 2. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius sudedame į vieną dubenį, o penkis baltymus - į kitą (likusius baltymus galima užša..

Recepto vertinimas: 0

Kapučino tortas su riešutais

Trynius atskirti nuo baltymų ir sutrinti su cukrumi. Ant trynių dėti išplaktus baltymus pakaitomis su miltais, sumaišytais su kepimo milteliais ir krakmolu, ir viską sumaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą formą. Tešlos purumas ir kilimas priklauso nuo to, kaip ištrin..

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis

Miltus persijoti ir išmaišyti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti tešlą. Jos rutulį apsukti plėvele ir valandai dėti į šaldytuvą. Likusį šaltą sviestą iš dviejų pusių apdengti plėvele ir iš jo i..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios lakštinės tešlos sausainiai

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti rankomis dar mažiausiai 10 min., kol pasidarys v..

Recepto vertinimas: 0

Lakštinės tešlos obuolių vyniotinis

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu, paskui rankomis. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti dar mažiausiai 10 min. Iš tešlos ..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas (Jūratės)

Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir..

Recepto vertinimas: 0

Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 170 C. Paruošti 20 cm skersmens apvalią formą. Persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Įmušti kiaušinius į miltus, suberti cukraus pudrą ir greitai maišyti iki kreminės konsistencijos. Įpilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną, vanilė..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su braškėmis ir rabarbarais

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei cukrumi. Puodą nukelti nuo viryklės ir suberti miltus. Viską greitai sumaišyti, vėl dėti ant viryklės ir, kaitinant ant mažos ugnies, maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėklas ir išmeskite. Kiekvieną puselę supjaustykite į tris pailgas skiltis. Nupjaukite minkštimą nuo žievės ir supjaustykite 2,5 cm gabalėliais, nesuardydami skilties formos. Gabalėlius pastūmėkite į šalis, kad atrodytų įd..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su mėtų kremu

Kiaušinius išplakame su 5 šaukštais vandens, 175 g miltinio cukraus, pakeliu vanilinio cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltus persijojame su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Sumaišome su išplakta mase. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą torto formą. Kepame 200 laipsn..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Vasara"

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su 120 g cukraus, pastatę dubenėlį virš garų, sukame, kol masė tampa balta, vienalytė. Toliau plakdami pamažu beriame persijotus, su krakmolu sumaišytus miltus. Baltymus plakame tol, kol susidaro standžios putos. Atsargiai įmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas

Kiausinius ir cukru suplakti iki kol tesla taps sviesiai geltona. Tada mediniu saukstu, atsargiai sumaisyti tesla su miltais. Kepti ikaitintoje orkaiteje apie 1,30h. Iskepusi torta isimti, supjaustyti i tris dalis ir palikti atvesti. Gretinele suplakti kol ji taps standi. Atvesusi torta sutepti su g..

Recepto vertinimas: 4

Pieniška lašišos sriuba

Bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti ir isvirti minimaliame kiekyje pasudyto vandens. Isvirus darzovems, jas apgrusti ar visai sugrusti (kaip patinka). Tada sudeti nedideliais kubeliais supjaustyta lasisa (be odos ir kaulu), ipilti pieno iki norimo tirstumo (~0,5 l)ir virti dar tris minutes. (Dan..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tris