14 rezultatų ieškant "troskintais"

Veršiena slyvų padaže

Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..

Recepto vertinimas: 0

Virti porai su troškintais grybais

Virti porai su troškintais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porai, 300 g grybų, 1 šauktas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 tryniai, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Porus išvirti pasūdytame vandenyje, n..

Recepto vertinimas: 0

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsos vyniotinis su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.100 g kiaulienos, 3.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 4.3/4 stiklinės vandens, 5.100 g grietinės, 6.1 kiaušinis, druskos, pipirų, petražolių lapelių, 7.3 šaukštai margarino, 8.250 g nedidelių baravykų..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su pievagrybiais

Skumbrė su pievagrybiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 skumbrės, 2.1 šaukštas miltų, 3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, 4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, citrinos sulčių, trynys, 5.150 g pievagrybių. Gaminimas: Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlaksto..

Recepto vertinimas: 0

Virtos rūkytos dešrelės

Virtos rūkytos dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 200 g lašiniukų, prieskonių (pipirų, kalendrų, kardamono, česnako), truputis sultinio (nebūtinai), druskos.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama trupu..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su svogūnais

Kiauliena, troškinta su svogūnaisIngridientai:800 g kiaulienos, 2—3 morkos, 2—3 svogūnai, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiauliena supjaustoma gabalais, apkepinama riebaluose, sudedami supjaustyti svogūnai, morkos, prieskoniai, užpilama trupučiu sultin..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstaisIngridientai:1 kg lyno, 3 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, 1/2 kg raudonųjų gūžinių kopūstų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, truputis miltų, 1/4 stiklinės raudonojo vyno, 1/2 citrinos sulčių, cukr..

Recepto vertinimas: 5

Keptas karpis

Keptas karpisIngridientai:1 kg karpio, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių.Gaminimas Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas didel..

Recepto vertinimas: 2

Ragaišis su troškintais kopūstais

Ragaišis su troškintais kopūstaisIngridientai:300 g stambiai maltų kvietinių miltų, 200 g ruginių miltų, 1,5 stiklinės pieno, 10 g mielių, po žiupsnelį cukraus ir druskos, 0,5l. raugintų kopūstų, 2 galvutės svogūnų, keli šaukštai spirgų.Gaminimas Stiklinėje ištrinti mie..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė apelsinų padaže

Anties krūtinėlė apelsinų padažeIngridientai:4 anties krūtinėlės (maždaug po 300g) 4 apelsinai, 2 apelsinų sultis 0,5 stiklinės apelsinų likerio 4 šaukštai sviesto, cinamono druskos, pipirųGaminimas Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti ..

Recepto vertinimas: 3

Aštri troškinta aviena su ryžiais

Aštri troškinta aviena su ryžiaisIngridientai:500 g avienos (minkštimo), 3 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 2 šaukštai aliejaus, 1 nedidelis lauro lapelis, 2 gvazdikėliai, druskos, maltų raudonųjų pipirų, 1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės vandens.Gaminimas Mėsą supjaustyti šiaudeliais..

Recepto vertinimas: 0

Jūros kopūstų užkandis

Jūros kopūstų užkandisIngridientai:100 g. raugintų kopūstų, 100 g. konservuotų jūros kopūstų, 1 svogūnas, aliejaus, virtų bulvių. Gaminimas Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAISIngridientai:Viena 1,5 kg žuvis 500 g raugintų kopūstų6 šaukštai aliejaus2 svogūnaisvogūnų laiškųpetražolių lapeliųkrapų, druskosGaminimasPakaitinkite keptuvėje 2..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: troskintais