Ugningasis kepsnys

Ingridientai:
1 kg kiaulienos nugarinės,
1,5 stiklinės aštraus kečupo,
3 kiaušiniai,
3 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
druskos,
marinuotų svogūnų griežinėlių,
400-500 g fermentinio sūrio,
aliejaus kepimui.
Gaminimas
Nugarinę supjaustome 1,5 cm storio griežinėliais. Juos išmušame mėsos plaktuku, aptepame kečupų ir 1 parą marinuojame (šaltai). Tuomet kepsnius apvoliojame pasūdytame kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos. Juos papuošiame
svogūnų žiedais ir pabarstome sutarkuotu
fermentiniu sūriu. 15 min. įdedame į 200° C
temperatūros orkaitę. Patiekiame su gruzdintomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis bei vynuogėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!