25 rezultatų ieškant "uogomis"

Varškės pyragas su uogomis

Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite trupinius su maistiniais riebalais. Sudėkite trupinių masę į sviestu išteptą formą su nuimamais šonais. Užvirkite 100 ml grietinės ir ½ minutės pavirkite su želė cukrumi Multi. Įmaišykite likusią grietinę ir varškę. Sudėkite masę į dube..

Recepto vertinimas: 5

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Ledų desertas su uogomis

Į dubenį suberti nuplautus raudonuosius serbentus ir avietes . Apibarstyti cukraus pudra , supilti grietinėlę , uždengti ir palikti 1-2 h. Išmirkusias uogas kartu su išsiskyrusiomis sultimis supilti į puodą ir virti ant mažos ugnies kol suminkštės . Išvirusias uogas ištrint..

Recepto vertinimas: 5

Šiupininė su grybais

Grybus, svogūnus, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais, ištroškinti riebaluose, įpilti sultinio ir virti 15 minučių. Raugintus agurkus nulupti ir išimti sėklas. Agurką ir pomidorus supjaustyti plonais griežinėliais, kartu su kaparais arba alyvmedžio uogomis suberti į kar..

Recepto vertinimas: 0

Agrastai kreme

Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir pavirinama 3 minutes. Stiklinis pusdubenis išklojamas sausainiais, kurie pašlakstomi romu arba likeriu, ant jų supilami atšaldyti agrastai. Pienas su vanile ir cukrumi užvirinamas iš, supilami šaltame piene išleisti miltai..

Recepto vertinimas: 0

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepki..

Recepto vertinimas: 3

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas

Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 100g pieno, 100g cukraus ir 100g aguonų, atvėsinti, išmaišyti su išlaidintu želatinu, 30g citrinų sunkos, vienos citrinos nutarkuota cedra, 500g neriebios varškės. 400g grietinėlės standžiai suplakti, išmaišyti su varškės mase. Į 30 cm diametro..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai putėsiai

Šokoladą išlydome su sviestu, įmušame kiaušinių trynius, supilame brendį ir sumaišome. Atskirai išplakame kiaušinių baltymus ir atsargiai sumaišome su atvėsusia šokolado mase. Supilame į 4 desertinius indelius ir 3 valandas laikome šaltai. Putėsius tiekiame apibarstytus skaldytai..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Vaisinė laimė"

Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame grietinėlės, o ant viršaus - dar po sausainį. Tiekiame su braškių sirupu, papuoštą vandens vonelėje ištirpinto šokolado tinkleliu, uogomis ir supjaustytais vaisiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)

I sluoksnis: 0,5 stikl. rūgpienio išplakti su atšaldytomis uogomis, įdėjus cukraus ar medaus. II sluoksnis: 0,5 stikl rūgpienio išplakti su kakava, cukrumi ar medumi. III sluoksnis - tai spaustos apelsinų sultys. Vieną po kito pilti atsargiai į aukštą stiklinę, kad n..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su braškėmis ir vištiena

Vištieną nuplauname, nusausiname, supjaustome juostelėmis, pagardiname pipirais ir apkepiname svieste. Pasūdome, sumaišome, išimame ir sudedame į lėkštę ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų riebalų perteklių. Uogas nuplauname, nuvalome. Kiekvieną uogą perpjauname per pusę...

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir ananasų "šašlykai"

Ananasą ir pyragą supjaustome nedideliais kubeliais ir pakaitomis su uogomis suveriame ant 6 medinių iešmelių. Medų vos pašildome ir sumaišome su citrinų sultimis. Šiuo mišiniu patepame vėrinukus. Kepame vartydami ant įkaitintų grotelių maždaug 2 minutes. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir jogurto desertas

Mėlynes suspaudome ir išsukame su jogurtu. Į taures įdedame mėlynių ir jogurto mišinio, ant viršaus uždedame plaktos grietinėlės. Papuošiame mėtų lapeliais ir mėlynių uogomis. Pastaba. Jei turite virtuvinį kombainą, šį desertą paruošite dar greičiau. ..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Braškes nuplauti ir keturias gražiausias uogas palikti. Likusias sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis.Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. ..

Recepto vertinimas: 0

Morengas su braškėmis (Ramintuko)

Plakite kiaušinių baltymus kol pabaltuos, tęsiant plakimą berkite po truputį pusę reikalingo cukraus. Kai baltymai pasidarys blizgantys ir tvirti, nustokite plakti ir įmaišykite likusį cukrų bei migdolus. Kepimui orkaitę įkaitinkite iki 150°C, pašovus morengą iš karto sumažinkite ..

Recepto vertinimas: 3

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS

Biriu ryziu kose permalti mesmale ir sumaisyti su grietine. Tinka prie mesos, varskes patiekalu, saldziu vaisiu bei uogu.Paduodant padaza prie mesos patiekalu, ji galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrunu, raudoneliu, ciobreliu ir kt.Padaza, skirta varskes patiekalams, si..

Recepto vertinimas: 0

Ledinis braškių kremas

Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą, kad gerai atšaltų... Braškės ištrinti su miltiniu cukrumi ir pertrinti per sietelį. Želatina išbrinkinti, supilti į šiltą brendį arba likerį ir ištirpiti. Braškių tyrę sumaišyti su želatinu ir atšaldyti. Grietinelę išplakti iki sta..

Recepto vertinimas: 0

Saldus omletas

Mikseriu suplakame kiaušinius, pieną ir miltus. Paskaniname cukrumi ir druska. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Įpylę tešlos, ugnį sumažiname ir kepame uždengę dangčiu.Iškeptą omletą patiekiame papuošę šviežiais vaisiais ir uogomis. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 5

Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]

Sumaišykite braškes su 2 šaukštais cukraus. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba iki 3 valandų.Dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelių ir sodos. Peiliu įkapokite margariną į mišinį, kol susiformuos stambūs trupiniai. Sumaišykite kiauši..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: uogomis