25 rezultatų ieškant "uogu"

Bandelės su uogų įdaru

Bandelės su uogų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos TRADICININIŲ” bandelių mišinio, slyvų, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 1 kiaušinis, cukraus pabarstymui. Gaminimas: Iš mišinio paruošiame tešlą, padaliname į dvi dalis, iškočiojame. Iš t..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su uogomis

Varškės pyragas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25- 15 vnt. sausainių 75-100 g sviesto arba margarino Įdarui 200 g varškės arba kasella sūrio 200 ml grietinės 100 g želė cukraus Multi Papuošimui 100 g želė cukraus Multi 1/2 l šviežių arba šaldytų uogų 400 ml uogų skoni..

Recepto vertinimas: 5

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g baltos duonos arba sausainių, 20 g sviesto, 1-2 šaukštai susicukravusio medaus, pusė stiklinės uogų (žemuogių, aviečių, serbentų, agrastų,vynuogių). Gaminimas: Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ..

Recepto vertinimas: 5

Miško uogų salotos su ledais

Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai kefyro, 2 šaukštai cukraus, ½ šaukštelio vanilinio cukraus, 200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cukrus suplakami. U..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir bananų kokteilis

Uogų ir bananų kokteilis Ingridientai: 1 bananas supjaustytas gabalėliais 2 puodeliai uogų - braškių (šviežių ar užšaldytų), žemuogių , gervogių , ar kitų uogų 1/2 puodelis, mažų ledo gabalėlių 2 puodeliai jogurto 1/4 puodelio medus Gaminimas: Sudėkite visus ing..

Recepto vertinimas: 0

Didysis uogų plokštainis

Didysis uogų plokštainisIngridientai: 3,5 stiklinės miltų 1,8 stiklinės cukraus 1 šaukštelio sodos 1 šaukštelio kepimo miltelių 200g sviesto 1 stiklinė negardinto jogurto 1 kiaušinis 1,5 litro uogų (braškės , avietės , avietės , serbentai) Gaminimas: Sumaišyti milt..

Recepto vertinimas: 0

Nevirtas uogų kompotas

Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..

Recepto vertinimas: 0

Uogų kompotas

Uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.250 g uogų, 3.150 g cukraus, 4.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Į verdantį vandenį supilkite cukrų, užvirinkite, nugriebkite putas. Po to reikia įdėti citrinos rūgštį ir sirupą ataušinti. Paruoštas uogas supilkite į ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių uogų gaivinantis gėrimas

Šviežių uogų gaivinantis gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.3 kg uogų, 3.100 g razinų, 4.700 g cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valand..

Recepto vertinimas: 0

Miško uogų salotos su ledais

Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2.2 šaukštai grietinėlės, 3.2 šaukštai kefyro, 4.2 šaukštai cukraus, 5.½ šaukštelio vanilinio cukraus, 6.200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cu..

Recepto vertinimas: 0

Uogų gėrimas

Uogų gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g uogų (žemuogių, braškių, aviečių, serbentų), 2,5 stiklinės virinto vandens, medaus ar cukraus, spalvoto ledo gabaliukų. Gaminimas: Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninam..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Uogų ar vaisių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 2 šaukštai obuolių, serbentų, bruknių arba slyvų košės, cukraus.  Gaminimas: Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis,..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..

Recepto vertinimas: 1

Bruknių padažas

Bruknių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio Gaminimas: 40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų ..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių su čiobreliais padažas

Spanguolių su čiobreliais padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25g šaldytų uogų, 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažo, 3g išspaustomis citrinų sunkos, 0,05g maltų juodų pipirų, 0,01g džiovintų čiobrelių Gaminimas: 25g šaldytų uogų atlaidinkite ir ..

Recepto vertinimas: 0

Šermukšnių uogienė

Šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kgšermukšnių, 1kg cukraus, 3 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų — pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušalt..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ ŽELĖ

OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..

Recepto vertinimas: 0

Šalta kivių sriuba

Šalta kivių sriubaIngridientai:1 l vandens 40 g cukraus pudros 4 gvazdikėliai 1 cinamono lazdelė 80 ml uogų sirupo 5  kiviai 100 g grietinėlės mėtų lapelių 375 g rabarbarų kiaušinių ir pieno mišinio 80 ml balto vyno 100 g braškiųGaminimasRabarbarus nuplauk..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų ir uogų sriuba

Rabarbarų ir uogų sriubaIngridientai:500 g rabarbarų 140 g cukraus pudros 250 ml balto vyno 250 g aviečių 500 g braškių 1 kiaušinio baltymas 10 g malto cinamono 50 g cukraus pudrosGaminimasRabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkit..

Recepto vertinimas: 4

Ledų tortas

Ledų tortasIngridientai:2 kiaušiniai, pusė stiklinės cukraus, pusė stiklinės miltų, litras grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, 8 šaukštai vyšnių likerio, 125 g vyšnių (be kauliukų), 120 g juodojo šokolado, 12 lazdynų riešutu.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltym..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremuIngridientai:3 kiaušiniai, 70 g miltų, 340 g cukraus, 750 ml sauso baltojo vyno, 30 g krakmolo, 40 g želatinos, 4 kiaušinių tryniai, 375 ml grietinėlės, miltinio cukraus, 1 kg žaliųjų vynuogių be kauliukų.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame ..

Recepto vertinimas: 0

Sultingų uogų kompotas

Sultingų uogų kompotasIngridientai:1,5 stiklinės vyšnių ar aviečių, ar 1 stiklinė raudonųjų serbentų, 150 g cukraus, 1l. vandens.Gaminimas Perrinktos uogos nuplaunamos kiaurasamtyje. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, karštas užpilamas ant paruoštų uogų ir uždengus laikom..

Recepto vertinimas: 4

Vaisių plokštainis

Vaisių plokštainisIngridientai:stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, 1/2 stiklinė cukraus, 1/2 pakelio margarino, šaukštelis kepimo miltelių, uogų arba vaisių (braškių, mėlynių, vyšnių, slyvų, obuolių)Gaminimas Išplakti baltymus, suberti cukrų, plakant sudėti trynius. Tada išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Jogurto ir uogų drebučiaiIngridientai:300 g šviežių uogų (mėlynių, serbentų ar kt.), 100 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 5 šaukšteliai želatinos, 1,75 stiklinės natūralaus jogurto, 0,75 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės.Gaminimas Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplak..

Recepto vertinimas: 0

Desertas " Vaivorykštė"

Desertas " Vaivorykštė"Ingridientai:Aviečių kremui: 50 g aviečių uogų, 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo), 50 g cukraus, 10 g želatinos. Šaltalankio kremui: 50 g uogų, 200 g grietinėlės, 70 g cukraus, 10 g želatinos, 50 g vandens. Šokoladiniam kremui: 200 g grietinėlės, 50 g cukr..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uogu