20 rezultatų ieškant "visos"

Menkė su grietine

Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..

Recepto vertinimas: 5

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Juodos duonos ir morkų apkepas

Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sklindžiai

Grybų sklindžiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g virtų grybų, 2 stiklinės miltų, 2 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, druskos, riebalų. Gaminimas: Grybus smulkiai sukapoti. Šviežius grybus troškinti savo sultyse, kol išsiskirs visos sultys ir grybai apsaus. Iš miltų, pieno, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Ropinių salierų salotos

Ropinių salierų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Didelis salieras, morka, rūgštus obuolys, 6-7 džiovintos slyvos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai majonezo, pagal skonį citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sut..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai

Balandėliai Ingridientai: 1 didelė kopūsto galva 800g faršo 1 stiklinė ryžių 1-2 galvos svogūnų įvairių prieskonių 1-2 kiaušiniai Tarkuotų morkų 1-2 stiklinės Padažui 1 stiklinė vandens 1-2 valg.šaukštai miltų 100g grietinės 50g tomatų pastos druskos pagal skon..

Recepto vertinimas: 4

Ceviche su ananasų sultimis

Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Tortas „Obuoliukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g forminių sausainių, 2.500 g obuolių (šviežių), 3.150 g sviesto, 4.2 tryniai, 5.2 šaukštai želatinos, 6.0,5 stiklinės razinų, 7.100 g riešutų, 8.1 stiklinė cukraus, 9.3 stiklinės sulčių ar skystis nuo kompoto, 10.3 ..

Recepto vertinimas: 0

Šokolado pagardas

Šokolado pagardas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20g cukraus, 4g kakavos, 20g grietinėlės, 15g sviesto, 2g vanilinio cukraus Gaminimas: 20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik „Saldvos“ raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kit..

Recepto vertinimas: 1

Mėlynių uogienė

Mėlynių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg mėlynių, 1kg cukraus, citrinos žievelės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nutraukomi koteliai, ir nuplaunamos. Po to suberiamos į dubenį, sluoksniuojant su cukrumi. Po 24 val., kai atsiranda sulčių, tame pačiam..

Recepto vertinimas: 4

OBUOLINIS SŪRIS

OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena garstyčių padaže

Troškinta jautiena garstyčių padažeIngridientai:800g jautienos be kaulų, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 30 g riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis garstyčių, 1 stiklinė sultinio, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Svočios pyragas (karvojus)Ingridientai:1/2kg miltų, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės, 150 g mielių, 10 trynių, 350 g cukraus, 350 g sviesto, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 citrinų žievelės, 3 stiklinės razinų, 10 g druskos.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, ..

Recepto vertinimas: 1

Midijos belgiškai

Midijos belgiškaiIngridientai:šviežios midijos, morkos, svogūnai, porai, salierų stiebai, pusė taurės balto vyno, truputis sviesto.Gaminimas Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šparagais ir žirniais

Rizotas su šparagais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 60 ml riebios grietinėlės; Žiupsnelis šafrano; 90 g sviesto; 250 g nedidelėmis dalelėmis supjaustytų šparagų; 3 smulkiai supjaustyti nedideli svogūnai; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 3 stiklinės (750 ml) verdančio..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..

Recepto vertinimas: 4

Baltųjų pupelių sriuba

Baltųjų pupelių sriubaIngridientai:200 g baltųjų pupelių; 1,5 l atšaldyto virinto vandens; 1 ryšulėlis žalumynų; 1 didelė bulvė; 1 didelė morka; 1 svogūnas; 1 žalioji paprika; 1 raudonoji paprika; ½ arb. š. druskos; 2 pomidorai; 100 g lašinukų; 2 valg. š. kapotų petražolių...

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaruIngridientai:4 vidutinio dydžio krepšeliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 70 g razinų; 4 valg. š. romo; 300 g rūgštokų obuolių; 1 arb. š. cinamono; 2 valg. š. medaus; 2 valg. š. cukraus; 3 baltymai; Riebalų fo..

Recepto vertinimas: 0

PUNŠAS SU VYNUOGIŲ SULTIMIS

PUNŠAS SU VYNUOGIŲ SULTIMISIngridientai:1 l vynuogių sulčių0,5 l apelsinų arba citrinų sulčių0,5 l mėgstamo vaisių sirupo2-3 gvazdikėliaitruputis cinamonoGaminimasĮ sirupą sudedami prieskoniai ir 10 min. kaitinama. Paskui išk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: visos