8 rezultatų ieškant "zarnu"

Bulviniai vėdarai

Nulupkite visciuko oda ir isimkite kaulus. Supjaustykite nedideliais gabaliukais ir paskaninkite balzaminiu actu. Supjaustykite sparaus arba brokolius, meliona ir arbuza. Nuplaukite, suplesykite ir sudekite i lekste salotu lapus. Sukraukite ant ju likusius produktus. Sudekite vistienos gabaliukus ta..

Recepto vertinimas: 4

Naminės dešrelės

Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (jeigu masė kieta). Viskas labai gerai išminkoma ir nekietai sukemšama į žarnas. Dešrelės persukamos porcijomis ir verdamos truputį pasūdytame vandenyje, o ..

Recepto vertinimas: 4

Triušienos dešrelės

Mėsa dedama į verdantį vandenį (jo pilama nedaug) su prieskoninėmis daržovėmis, pasūdoma ir išverdama. Nuimta nuo kaulų mėsa sumalama kartu su lašinukais ir piene išmirkytu bei nuspaustu pyragu, pridedama prieskonių, druskos, sviesto ir viskas gerai išmaišoma, sukemšama į išvalyt..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Tarkių masę paruoskite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su saukstu sukimskite į isvalytas ir gerai ismirkintas žarnas. Galus užriskite siūlu ar susmeikite mediniu smeigtuku, pirmiau vieną galą, o kai prikimsite - kitą. Neprikimskite žarnų pilnai, nes kepant vėdarai su..

Recepto vertinimas: 4

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruoštos bulvės, suberiamas mairūnas, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir sukapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai ..

Recepto vertinimas: 0

Naminės dešrelės

Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (jeigu masė kieta). Viskas labai gerai išminkoma ir nekietai sukemšama į žarnas. Dešrelės persukamos porcijomis ir verdamos truputį pasūdytame vandenyje, o..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai vėdarai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašiniukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogūnais. Jais užpilamos paruoštos bulvės, suberiamas mairūnas, pasūdoma. Viskas gerai sumaišoma. Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir kapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai pr..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: zarnu