KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/32

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

Šventinės burokėlių salotos

Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkÅ¡tės ir iÅ¡Å¡us. Verdant paskaninti supjaustytais svogÅ«nais, prieskoniais, trupučiu aliejaus. IÅ¡virtus žirnius kepinti aliejuje (galima kartu su daržovėmis), paskaninant įvairiais prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas

Miltus su kepimo milteliais ir cinamonu išsijojame. Puode pakaitiname sviestą, cukrų ir medų, bet neleidžiame užvirti. Nukeliame puodą, sudedame razinas, riešutus, migdolo drožles, išmaišome ir ataušiname. Tyrę supilame į dubenį, įmaišome imbierą kavą, kiaušiniu, paskui miltus. ..

Recepto vertinimas: 1

Biskvitinis tortas su persikais

Ä® plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame iÅ¡maiÅ¡ome sodą. Po to po vieną įmuÅ¡ame kiauÅ¡inius, suberiame miltus ir iÅ¡maiÅ¡ome. ParuoÅ¡tą teÅ¡lą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200°C temperatÅ«ros orkaitėje. IÅ¡kepusį ir atvėsu..

Recepto vertinimas: 0

Braziliškas bananų pudingas

Bananus nulupkite, sutraiškykite šakute. Įdėkite sviestą, suberkite miltus, razinas, vieną po kito įmuškite kiaušinius. Viską gerai sumaišykite. Ištepkite sviestu pudingo formą, sukrėskite į ją paruoštą masę, pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite 30 minučių karštoje orkai..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai su sūriu ir kumpiu

Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės, supjaustome į keturias lygias dalis. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio padarome kamuoliuką, paskui iškočiojame ir įklojame į riebalais išteptą formelę. Kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Kumpį supjaustome mažai..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu

Blynukams sumalame bulves, sumaišome su kiaušiniais, druska bei miltais. Formuojame blynukus ir kepame aliejuje.Padažui išverdame voveraites ir kartu su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Kepdami įmaišome miltus ir po truputį supilame pieną. Įmaišome grietinę, druską,..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su razinomis (Ramunės)

TeÅ¡lai kambario temperatÅ«ros sviestą iÅ¡trinkite su cukrumi taip, kad cukrus visiÅ¡kai iÅ¡tirptų. Po vieną įmuÅ¡kite kiauÅ¡inių trynius ir gerai iÅ¡sukite, kad gautųsi vientisa masė. Miltus persijokite ir sumaiÅ¡ykite su kiauÅ¡inių mase ir įberkite druskos. Užminkykite vientisą teÅ¡lÄ..

Recepto vertinimas: 2

Medaus tortas su riešutais

Ištirpinti sviestą, įdėti medų ir dar šiek tiek pašildyti. Kiaušinį ištrinti su cukrumi. Viską sumaišius pamažu sukant berti miltus. Įberti arbatinį šaukštelį “gesintos” sodos. Iš šios tešlos iškepti 3 norimos formos paplotėlius ir ataušinti. Grietinę išsukti su cukrumi,..

Recepto vertinimas: 3

Kopūstų kotletai

Kopūstą sutarkuoti burokine tarka, sudėti kiaušinius, svogūną, manų kruopas, prieskonius, druską. Viską gerai išmaišyti. Formuoti kotletus ir kepti aliejuje. Skanaus..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos vyniotinis su apelsinais

250g kiaulienos arba vištienos faršo išmaišykite su 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų smulkintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Nuo 400g viščiukų šlaunelių nuimkite odeles, mėsą išplakite, a..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos kepsniukai su omletu (Ramunės)

Išplakame ir iškepame omletą. Palaukiame, kol praauš ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Paruošiame faršą, įdedame majonezo ir omleto gabaliukus. Kruopščiai išmaišome. Formuojame norimos formos kepsnelius ir kepame keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingoji kiaušinienė su juoda duona

Duonai nupjaunama plutelė ir riekelės supjaustomos kubeliais. Po to kubeliai pakepinami svieste ir ant jų mušami kiaušiniai. Kiaušinienė pasūdoma ir kepama, kol iškeps kiaušiniai. Skanaus! Šaltinis: baltasispyragas.lt ..

Recepto vertinimas: 5

Ravioli su džiovintais grybais

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. 3 - 4 valandoms užmerkite džiovintus grybus, po to juos išvirkite pasūditame vandenyje, susmulkinkite ir apkepkite su svogūnais, sudėkite smulkiai supjaustytus kiašinius, pasūdykite, gerai išmaišykite ir gautu faršu įdarykite ravioli. pat..

Recepto vertinimas: 4

Apkepas su šviežiais vaisiais

Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sorų arba manų košė ataušinama iki 70 laipsnių, sudedamas cukrus, žalias kiaušinis ir išmaišoma. Pusė masės dedama į džiūvėsėliais pabarstytą skardą, išlyginama, ant viršaus sudedami 1 cm kubeliais supjaustyti žali nulupti vaisiai ir..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies paštetas (Frėjos)

Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir..

Recepto vertinimas: 0

Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)

Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, sudėkite mėsą ir 10 minučių pakepinkite ant silpnos ugnies. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite ant lentos mėsą ir 150 g ankštinių pipirų, viską gerai sukapokite peiliu. Puode ištirpinkite 40 g ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški bulviniai blyneliai (Tortas de papa) (foto)

Bulves nuplaukite. Apie 30 min. virkite su lupenomis, kol suminkštės, tada nulupkite ir sugrūskite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius ir sūrį sumaišykite su bulvėmis. Baltymus gerai išplakite su druska ir atsargiai įmaišykite į bulvių masę. Alyvuogių aliejų įkait..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogiene

Šokoladą ištirpiname su sviestu. Kitame dubenėlyje išsukametrynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atvėsusią šokolado masę sumaišome su kiaušinių mase, įpilame balzamo. Maišydami dalimis supilame išsijotus miltus su kepimomilteliais ir išplaktus baltymus. Tešlą sudedame į aliejum..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su žuvimi ir brokoliais

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio tešlos lakštą ir įklojame į kepimo formą. Apipjauname tešlos kraštus.Žuvį pabarstome prieskoniais, apvoliojame kiaušinio plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje. Atvė..

Recepto vertinimas: 0