KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/8

Naminės salotos

Bulves, morkas , kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Viską sudėti į indą ir išmaišyti su majonezu. Paprasta, pigu ir greita Skanaus..

Recepto vertinimas: 3

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

Tarkė arba Zacirka

Iš kiaušinių ir miltų suminkome kietą tešlą ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą supilame vandenį, pieną ir užverdame, kai užverda suberiame sutarkuotą tešlą. Truputį paviriname, pagal skonį pasūdome. Nukaitus įdedame sviesto. Ši sriuba dažniausiai val..

Recepto vertinimas: 2

Blyneliai su sūriu ir dešrelėm

kiausinius isplakame su ziupsneliu cukrum ir druska supilame 4stiklines miltu pilame 3 stiklines pieno ir vandens plakame kad gautusi lietiniu blynu mase iskepe lietiniu blynelius ant kiekvieno blyno tepame truputi majonezo ir dedame pusiau prpjauta desrele ir gabaleli surio tada suvyniojame ir dar..

Recepto vertinimas: 4

Å akotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Aukštaitiškas medaus tortas

Į dubenį įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, supilamas medus ir plakama, įstačius indą į karštą vandenį, kol masė sutirštės ir pasidarys puri. Tada suberiami miltai, parūgštintame vandenyje ištirpyta soda, prieskoniai ir užminkoma tešla. Ji padalijama į 4 lygias dalis. Iš ..

Recepto vertinimas: 4

Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)

Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedam į skardą, ant viršaus dedam aguonų masę. Kepam apie 40 min. Tada uždedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguonų masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blynai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmuÅ¡amas kiauÅ¡inis, pasÅ«doma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiÅ«vėsėliais ir apkepami riebaluose. Blyneliai bÅ«na skanesni, jei į teÅ¡lą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkintÅ..

Recepto vertinimas: 3

Morkų salotos su obuoliais

Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti grietine bei sudėti žalumynus. Papuošimui naudoti griežinėliais pjaustytą morką bei kiaušinį. Ypač tinka su paukštienos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai „Tinginiai“

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (kelis šaukštus pasilikite kočiojimui), cukrų ir druską. Rankomis greitai išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Jį dėkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir išplikite. Supjaustykite ilgomi..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su varške

Varškę ištrinkite per sietelį, į ją suberkite miltus, taip pat įdėkite sviestą, įmuškite kiaušinio trynį. Viską sukapokite peiliu , kol pasidarys vienalytė masė, suminkykite. Iškočiota tešlą (apie 1 cm) aptepkite baltymu ir supjaustykite norimos formos sausainiukais, ..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos faršo kepsneliai

Morkas sutarkuotis per burokinę tarką, svogūnus smulkiai sukapoti ir viską apkepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Į mėsos faršą įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, pravėsusias apkeptas morkas bei svogūnus ir gerai išminkyti. Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir u..

Recepto vertinimas: 4

Salotų krepšeliai

Į miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas išplaktas kiaušinis, šiek tiek pašildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Paskui ji plonai iškočiojama, išspaudžiami ploni paplotėliai ir sudedami į riebalais išteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su grybais ir sūriu

Kumpį supjaustyti kubeliais ir su juo patroškinti supjaustytus grybus ir pomidorus. Troškinį praaušinti, supilti su grietine išplaktus kiaušinius, sudėti prieskonius. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, iškrėsti į kiaurasamtį ir nuvarvinti. Tada sudėti į formą, apipilti ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Naminis majonezas (Lauros)

Skilteles česnako sukapoti, pabarstyti druska, įmušti trynius, įdėti gastyčių ir maišant pilti alyvuogių aliejų kol pasidarys majonezo konsistencijos masė. ..

Recepto vertinimas: 4

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatÅ«ros. KiauÅ¡inių trynius atskirti nuo baltymų ir iÅ¡plakti su 4 Å¡aukÅ¡tais karÅ¡to vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirÅ¡tokas. Baltymus iÅ¡plakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžiÅ..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviestą, suberiame miltus, druską, supilame aliejų ir lengvai pirštų galais minkome. Po to įpilame vandens ir gerai užminkome tešlą, suvoliojame į rutulį ir 1 valandą palaikome šaldytuve. Kepimo formą ištepame sviestu. Formos dugną ir sieneles išklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Kakavinis pyragas

Ištirpinti medų, cukrų, margariną arba sviestą ir pavirinti bliudelyje apie 15min, pastoviai maišydami. Atvėsus sudėti kiaušinius į tą patį mišinį ir supilti į skardą. Laikas nenustatytas kiek kepti. SKANAUS!!!!Tikrai skanu išbandykite...:) (Roberta)..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių išsunktą skystį ir krakmolą sudėti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

Marmurinis pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną išsukti iki purios masės, po truputį suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti romą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į paruoštą masę. Jei reikia..

Recepto vertinimas: 5

Mielinis vyniotinis su aguonomis

Užminkyti tešlą iš 500 g miltų, 100 g pieno ir 4 g mielių. Paruošti įdarą: nuplauti stiklinę aguonų, apipilti verdančiu vandeniu. Išversti ant rėčio, perdėti ant lapo, padžiovinti orkaitėje, piestelėje sugrūsti su 1/2 stiklinės cukraus, įdėti 50 g medaus, 1 šaukštą grieti..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis su uogiene

Kiaušinius su cukrumi ištrinti. Paskui maišant sudėti uogienę, supilti ištirpintą sviestą, pieną, suberti kakavą, prieskonius, sodą, sumaišytą su miltais. Viską išmaišyti. Tešlą sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais apibarstytą skardą ir kepti 40 minučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4