Kiaušiniai, kiaušinių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/93

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagaminama du įdarai: 1. Gerai išsukama 100 g sviesto. Į jį sudedama malta dešra, kapoti virti kiaušiniai, supjaustytas agurkas, tarkuotas sūris. Pasūdoma, pabarstoma druska. 2. Išsukama 50 g sviesto. Į jį sudedama sutrintos petražolės..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kremas su razinomis

Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto van..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotas lakštinis su varške (Jūratės)

Iš miltų, pieno suminkoma vidutinio kietumo tešla (kaip skryliams). Labai gerai išminkyta tešla plonai iškočiojama. Daromi 1-2 lakštai. Paviršius patepamas tirpdytu sviestu, uždedamas varškės įdaras ne iki pat kraštų. Tešlos kraštus užlenkus suvyniojama. Galai sulipdomi plaktu ki..

Recepto vertinimas: 0

Vainikas su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis. Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. Tešlą šiek tiek paaušinti. Po vieną įmušti kiaušinius ir atsargiai išmaišyti. Tešlą dė..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena tešloje

Mėsą supjaustyti, apibarstyti prieskoniais, citrinos sultimis. Užmaišyti tešlą, į kurią sudėti išplaktus baltymus. Ant iešmo verti tešloje pamirkytus mėsos gabalus ir tada kepti. Iškeptą mėsą papuošti citrinos griežinėliais ir petražolės lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mariola"

Pruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius žalatinos, ištirpdyti trupučiu šalto vandens ir iki pusės stiklinės pripilti verdančio vandens. Ištirpdyti margariną ir lygiomis dalimis supilti į stiklines, atšaldyti. 7 trynius ištrinti su 7 šaukštais cukraus ir supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Muštinėliai su varške

140 g mišinio užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), sudedame 1 kiaušinį, 160 g pertrintos varškės ir gerai išmaišome, formuojame 4 muštinėlius. Muštinėliai apkepinami iš abiejų pusių. Patiekiami su skystu pieno arba grietinės pad..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės omlete

Kiaušiniai sumušami į dubenėlį, įpilkite vandens ir išplakite. Iškepkite atskirus omletus. Dešrelę išvirkite ir susukite i omletą. Apibarstykit žalumynais. (iveta)..

Recepto vertinimas: 0

Citrinos kremas

Trynį sutriname su cukrumi, įmaišome sultis, vandenį, želatiną bei suplaktą baltymą. Viską sumaišome ir sudėję i formą pastatome, kad sustingtų. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Gaiva"

Visus ingridientus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti varškės sumuštiniai su kumpiu

Ant duonos dedama kumpio, ant jo storas sluoksnis varškės, sumaišytos su išplaktu kiaušiniu.Kad būtų aštriau, kumpį galima pabarstyti pipirais.Kepti tiek, kad pagelstų varškė. ..

Recepto vertinimas: 0

Česnakynė

Varškė gerai ištrinama dubenėlyje, sudedamas smulkiai pjaustytas česnakas, grietinė, majonezas ir gerai išmaišoma. Galima kiek pasūdyti. Puošiama petražolių šakele. Valgoma su duona, užtepta sviestu, vartojama įdaryti kiaušiniams, pomidorams. ..

Recepto vertinimas: 0