Apelsininiai keksiukai

Ingridientai:
1 didelio apelsino žievelė,
100ml. apelsinų sulčių,
2 kiaušiniai,
100g. cukraus,
100g. margarino,
250-300g. miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.

Ant viršaus: (nebūtinai)
100g. cukraus pudros,
1 šaukštas apelsinų sulčių,
pabarstų desertui puošti.
Gaminimas
Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tarkuotą apelsino žievelę, įmaišykite ir apelsino sultis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių. Ataušinkite ir išimkite iš formelių. Glaistui paruošti sultis išmaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apliekite keksiukus. Ant dar nesukietėjusio glaisto užberkite papuošimus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!