Avižiniai sausainėliai

Ingridientai:
200g avižinių,
200g kvietinių miltų,
1 stiklinė pieno,
150g cukraus,
1 šaukštelis bulvių krakmolo,
100g sviesto,
1 šaukštelis sodos.
Gaminimas
Sudėjus visus produktus į dubenį, labai gerai išminkoma. (Vietoj avižinių miltų dabar vartojami avižiniai dirbsniai. Soda ištirpinama rūgščiame vandenyje.) Tešla iškočiojama apie 1/2 cm storio sluoksniu, ir stiklinėle išspaudžiami nedideli skritulėliai. Kepama vidutinio karštumo krosnyje apie 25 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!