EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

Ingridientai:
1 višta,
100 g sviesto,
150 g rūkytų lašinių,
4 morkos,
1 svogūnas,
1 stiklinė ryžių,
150 g džiovintų slyvų,
150 g razinų, druskos,
vištienos prieskonių.

Padažui:
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė pieno,
raudonųjų pipirų, druskos.

Gaminimas
Vištą ištriname druska, prieskoniais, dedame į troškinimui skirtą indą. Užpilame tirpintu sviestu, apdėliojame lašinių griežinėliais. Sudedame griežinėliais pjaustytas morkas, smulkintus svogūnus, uždengiame ir troškiname 1 valandą. Ryžius išverdame. Slyvas išverdame tame pačiame vandenyje, kuriame mirko. Razinas nuplikome ir išverdame nedideliame kiekyje vandens. Miltus pakepiname svieste, atskiedžžiame pienu, įįberiame raudonųjų pipięįrų, paąviriname. Višštą dedame į lėkšštę,š šaližžža sudedame ryžius, užpilame padažu, pšuošiame virtomis slyvomis ir razinomis. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!