Imbiero kubeliai su šokoladu

Ingridientai:
125 g sviesto arba margarino;
200 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
1 nubrauktas valg. š. imbiero miltelių;
4 kiaušiniai;
250 g miltų;
1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių;
250 g tarkuoto šokolado;
200 g razinų;
150 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“).
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Po truputį suberti imbierą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei šokolado drožlėmis ir po šaukštą dėti į sviesto ir kiaušinių masę. Razinas nuplauti, nuvarvinti vandenį ir, smulkiai supjausčius, sudėti į tešlą. Tešlą sukrėsti ant riebalais išteptos plačios skardos ir kepti 20-25 min. Iškepusį biskvitą ataušinti.

Šokolado glajų ištirpinti karšto vandens vonelėje. Juo aptepti biskvito viršų ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Galima kubelius padaryti dvigubus- ant vieno užtepti ploną sluoksnį uogienės ir ant viršaus uždėjus antrąjį kubelį aptepti šokolado glajumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!