MENKĖS APKEPAS SU BULVIŲ KOŠE

Ingridientai:
150 g menkės filė be odos,
70 g grietinės,
50 g aliejaus,
40 g kepto svogūno,
150 g bulvių košės,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų,
žuvies prieskonių,
miltų.
Gaminimas
Žuvies filė supjaustome 1,5 cm gabaliukais, pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose ir iškepame. Į kepimui skirtą indą sudedame keptą žuvį, keptus svogūnus ir grietinę. Pabarstome prieskoniais ir išmaišome. Į pravėsusią bulvių košę įmušame kiaušinį ir išmaišome. Taip paruoštą bulvių košę sudedame ant žuvies, išlyginame. Kepame 200 °C temperatūroje orkaitėje 8 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!