Raudonųjų kopūstų sriuba

Ingridientai:
400 ml jautienos sultinio,
80 g raudonųjų kopūstų,
30 g porų,
80 g bulvių,
20 g konservuotų žirnelių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai grietinės.
Gaminimas
Porą supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sudėkite į užvirusį sultinį. Suberkite smulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 7 minutes. Sumeskite konservuotus žirnelius ir dar kelias minutes pavirinkite. Išpilstykite į dubenėlius, įdėkite po šaukštą grietinės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!