Šampano šerbetas 2


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
125 ml vandens
125 ml apelsinų sulčių
300 ml sauso šampano
1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas
vynuogių papuošimui
Gaminimas:
Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant
silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nukelti nuo viryklės. Supilti
apelsinų sultis ir šampaną. Įmaišyti kiaušinio baltymą. Supilti į
metalinį dubenį ir šaldyti maždaug 2 val., kol mišinys sustings kaip
košė. Elektriniu maišikliu išplakti. Mišinį vėl šaldyti 5-6 val.
Šerbetą puošti vynuogėmis ir patiekti šampano taurėse

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!