18 rezultatų ieškant "karameles"

Briedukų padažas

Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai ledai

Vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puo..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Tradiciniai vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įst..

Recepto vertinimas: 5

Irisų fondiu

Irisų fondiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 stiklinės rafinuoto cukraus pudros, 1/2 stiklinės demeraros cukraus, 1/2 stiklinės kondencuoto pieno, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, stiklinė riebios grietinėlės, vienu ar kitu metų laiku gaunamų vaisių Gaminimas: 1. Cukraus pudrą ir..

Recepto vertinimas: 4

Karamelės padažas

Karamelės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklinę cukraus 2.1/2 stiklinės vandens. Gaminimas: Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydam..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Minkštas meduolis Ingridientai: 4 tryniai, 3 šaukštai grietinės, 3 šaukštai sviesto, 1 arbatiniai šaukšteliai cinamono 1 šaukštai prieskonių mišinio (muskatas, kvapieji pipirai, gvazdikėliai ir t.t.) 4 šaukštai medaus, 2 šaukštai skysto deginto cukraus (karamelės..

Recepto vertinimas: 3

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 1

Bruknių vaflinis desertas

Bruknių vaflinis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vaflių lakštų, 2.karamelės, 3.kondensuoto pieno, 4.bruknių uogienės. Gaminimas: Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamel..

Recepto vertinimas: 5

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Šokoladinis pyragaitis slepia savyje karamelės srautą. 1.0,75 puodelio sviesto 2.190 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 3.3 kiaušiniai 4.3 kiaušinių tryniai 5.0,3 puodelio cukraus 6.1,5 šaukštelio vanilės 7.0,3 pu..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai karamelės sirupe

Obuoliai karamelės sirupe Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. obuolių, 2.1 stiklinė cukraus, 3.30 g. maltų riešutų, 4.grietininių ledų, 5.0,5 citrinos.  Gaminimas: Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens..

Recepto vertinimas: 0

Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele

Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų Gaminimas: 100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos d�..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

Karameliniai apelsinaiIngridientai:4 apelsinai, 150g miltinio cukraus, 300ml vandens, pusė šaukštelio smulkiai supjaustytų imbierų, sviesto skardai patepti, grietinėlės papuošti,Gaminimas 1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukr..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs griliažiniai sausainiai

Trapūs griliažiniai sausainiaiIngridientai:Tešlai: 100g sviesto, 3 tryniai, 2-3 v.š. cukraus, truputis vanil. cukraus, 1 v.š. manų kruopų, miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų, 1 v.š. grietinės, truputis sodos, 3-4 v.š. maltų riešutų. Viršui: 0,5 stikl. skald..

Recepto vertinimas: 2

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)Ingridientai:210 g baltojo cukraus, 240 g vandens, 80 g sviesto, 6 kiaušiniai, 160 g kondensuoto pieno, 180 g miltų, 2,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.Gaminimas Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada ..

Recepto vertinimas: 3

Riešutų karamelė (Griliažas)

Riešutų karamelė (Griliažas)Ingridientai:100-200 g cukraus, 30-50 g kapotų riešutų, 1 arbat. šaukšt sviesto. Gaminimas Puodelyje išlydykite sviestą. Į jį suberkite cukrų bei riešutus. Masę kaitinkite maišydami, kol cukrus taps rusvos spalvos. Karamelės masę išpilkite ant alieju..

Recepto vertinimas: 4

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..

Recepto vertinimas: 1

Griliažinis tortas

Griliažinis tortasIngridientai:Tešlai: 5 kiaušiniai; 200 g cukraus; 150 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių; 100 g maltų migdolų; Riebalų formai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 150 g cukraus; 150 g kapotų migdolų; 1 l grietinėlės; 1 valg. š. cukraus pudros; 2 pak. vanilinio cukraus..

Recepto vertinimas: 5

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAIIngridientai:180g cukraus1 šaukštelis vanilininio cukraus250ml pieno6 kiaušinių tryniai500ml grietinėlėsIšeiga: 1,2 l ledųGaminimasCukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: karameles