Vaisinis varškės tortas (foto)

Ingridientai:
125 g sviesto arba margarino;
200 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
800 g varškės;
200 g miltų;
4 kiaušiniai;
1 citrinos sultys;
2 šaukštai manų kruopų;
1-2 arb. š. kepimo miltelių;
1 pak. vanilinio pudingo miltelių;
įvairių konservuotų ir šviežių vaisių: kons. persikų, kons. abrikosų, kivių, įv. uogų, meliono ir pan.
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą (margariną) su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Po truputį sudėti varškę, įmušti kiaušinius ir supilti citrinos sultis. Manų kruopas sumaišyti su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir suberti ant varškės masės. Viską gerai išmaišyti. Tešlą dėti į kepimo skardą ir kepti 1 val.

Pyragą ataušinti. Atsargiai išimti iš kepimo formos ir padėti ant padėklo. Ant torto viršaus sudėlioti vaisius, supjaustyti į lygius gabalėlius ir patiekti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!