Varškės padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
100 g. varškės,
1/2 - 3/4 stiklinės pieno arba sultinio,
2 - 3 šaukštai aliejaus,
druskos,
garstyčių,
pipirų,
acto arba rūgščių sulčių,
aštraus padažo. 
Gaminimas:
Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus įpilti skysčio.
Tinka vartoti su:  Patiekti prie kiaulienos, avienos, žąsienos ar antienos valgių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!