25 rezultatų ieškant "avienos"

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas

Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytas avienos vyniotinis

Sūdytas avienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 3 šaukštai druskos, 0,5 šaukšto salietros, šaukštelis garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti.  ..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su daržovėmis

Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis

Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, lauro lapas, čiobrelių, 400 g svogūnų, 1 kg bulvių, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su pupomis

Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys

Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..

Recepto vertinimas: 1

Avienos nugarinės kepsnys

Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 5

Marinuotas avienos kepsnys

Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..

Recepto vertinimas: 0

Avienos vyniotinis su obuoliais

Avienos vyniotinis su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 500 g obuolių, 100 g razinų, druskos, pipirų, garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 v..

Recepto vertinimas: 0

Kepti avienos griežinėliai

Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti avienos griežinėliai

Paniruoti kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g avienos, kiaušinis, šaukštas miltų, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas

Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, stiklinė ryžių, riebalų, 2 svogūnai, 200 g džiovintų slyvų, cinamono. Gaminimas: Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įverti druskos, pipirų, įpilti vandens, 10 minučių patroškinti, ta..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas su pupelėmis

Avienos plovas su pupelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, kmynų, stiklinė ryžių, 100 g pupelių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti vandens ir troškinti. Atskirai išvirti ryžius, pupeles. Ryžius pakepin..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas su morkomis

Avienos plovas su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, 4 morkos, 4 pomidorai, šaukštas pomidorų padažo, druskos, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūnus, morkas. Tada įdėti supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su daržovėmis

Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..

Recepto vertinimas: 0

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kukuliai padaže

Avienos kukuliai padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 115 g avienos, 25 g pyrago, 35 g vandens, 15 g svogūnų, 15 g miltų, 10 g riebalų, 100 g pomidorų padažo, 150 g priedo, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvolio..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas

Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g ryžių, 315 g vandens, 120 g avienos, 130 g morkų, 50 g svogūnų, 60 g lajaus, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 ..

Recepto vertinimas: 3

Avienos šašlykas

Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..

Recepto vertinimas: 1

Avienos kotletai

Avienos kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos 2 kiaušinio tryniai 2 šaukštas sviesto pora riekių batono prieskonių pagal poreikį 3 šaukštai džiūvėsėlių voliojimui 8 – 10 bulvių 5 svogūnai 2 stiklinės vandens ir šaukštas buliono 0,5 šaukšto miltų 1 šaukštas..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Avienos ir pupelių troškinys su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g avienos, 2.1 šaukštas sviesto, 3.2 svogūnai, 4.500 g pupelių ankščių, 5.2 stiklinės vandens arba sultinio, 6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės, 8.2 šaukšteliai miltų, 9.2 �..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: avienos