17 rezultatų ieškant "branduoliu"

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su krevetėmis

1. Salotas nuplauname ir lapus išskirstome. „Iceberg” salotas supjaustome plonomis juostelėmis, o garbanotąsias suplėšome stambiomis skiautėmis. Salotas sudedame į lėkštes. 2. Kiaušinius nulupame ir perpjauname pusiau. Krevetes ir kiaušinių puseles dedame ant salotų. 3. Iš garstyči..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių ir slyvų salotos

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti stambia trintuve. Į grietinę sudėti medų, cinamoną, susmulkintus riešutus, įdėti citrinos rūgšties ir šiuo mišiniu užpilti vaisius. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynųjų salotų lapų salotos

Svogūnus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, išmaišome ir užpilame padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų. Salotas sudedame ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų. ..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių saldainiai

Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, užpilami keliais šaukštais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus, tarkuotos citrinos ir apelsino žievelės ir maišant verdama, kol sutirštėja (apie 30 minučių). Išvirusi masė sumaišoma su kapotais riešutais ir užtepama ant vafl..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su riešutais

Morkas sutarkuoti vidutine tarka, obuolius - stambiai, sudėti medų, suberti smulkintus pakepintus riešutus, petražoles ir išmaišyti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių mišinys su cukrumi

Nulupti obuoliai ir kriaušės supjaustomi šiaudeliais, slyvos perplaunamos pusiau, išimami kauleliai. Vaisiai sumaišomi, sluoksniais pabarstant miltiniu cukrumi, kapotais riešutais ir pašlakstant vynu. ..

Recepto vertinimas: 0

Serbiška manų kruopų chalva

Sumalti riešutai sumaišomi su manų kruopomis ir puode, nuolat maišant, paskrudinami. Kitame puode užvirinamas vanduo su cukrumi ir sviestu, verdantis sirupas maišant supilamas ant marių kruopų, puodas pastatomas ant ugnies ir sukant kaitinama, kol masė sutirštėja. Išvirusi chalva iškre..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis kisielius

Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti riešutai ir pavirinama 2 minutes. Atvėsus įplakamas trynys, kisielius supilamas į vandeniu perplautą pusdubenį ir pastatomas šaltoje vietoje. Paduodant išverčiamas į lėkštę, ..

Recepto vertinimas: 0

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)

Cukrų sumalti. Į miltus suberti maltus riešutus, maltą cukrų, vanil. cukrų, truputį druskos, sviestą (geriau tirpintą ir atvėsintą), trynius ir išminkyti tešlą. Uždengti ir 30min padėti į šaldytuvą, Iškočioti 5mm storio lakštą, išpjauti 6cm skersmens apskritimus, patept..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 5

Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemė..

Recepto vertinimas: 0

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su saulėgrąžomis

Mėsą truputi pamušame mėsos plaktuku, supjaustome juostelėmis. Įberiame prieskonių, saulėgrąžų, druskos ir palaikome 30 min.Keptuvėje su aliejumi apkepame mėsą, tuomet įpilame vyno ir dar pakepame kelias minutes. Po to įpilame vandens, sumaišyto su grietinėle, i padažą įberiame ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su vyšniomis ir šokoladu

Silkę supjaustome gabaliukais ir sudedame į silkinę. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepame keptuvėje su aliejumi. Tada sudedame saulėgrąžas ir razinas. O pabaigoje sudedame vandenyje išmirkytas vyšnias iš uogienės (vyšnias reikia nuplauti ir išmirkyti, kad nebūtų tokios saldžios..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: branduoliu