12 rezultatų ieškant "butelis"

Alaus gira

Alaus gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 l vandens, 1 butelis alaus, 1 kg cukraus, 1 pakelis (100 g) nesausų mielių. Gaminimas: Vandenį pašildyti, kad būtų kaip tik mielėm daugintis (neperkaitinti, daryti daugmaž drungną). Supilti alų, sudėti mieles, ištrintas su trupučiu cukraus...

Recepto vertinimas: 3

Aluje kepti vištų sparneliai

Aluje kepti vištų sparneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 vištų sparneliai 2 didelės morkos 3 skiltelės česnako 1 butelis alaus druska pipirai Gaminimas: Sparnelius įtriname susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai uždengtame inde. Morkas nuskutame, supjaustome g..

Recepto vertinimas: 4

Lietuviškas midus

Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri..

Recepto vertinimas: 0

Aperityvas "Su šventėmis"

Aperityvas "Su šventėmis"Ingridientai:butelis pusiau saldaus putojančio vyno, butelis sauso baltojo vyno.Gaminimas Į aukštą taurę pilkite putojančio vyno (maždaug iki pusės). Atsargiai, kad nesusimaišytų, įpilkite tiek pat atšaldyto baltojo vyno. Leiskite burbuliukams šiek tiek paža..

Recepto vertinimas: 0

Žiemos punčas

Žiemos punčasIngridientai:1 butelis raudonojo vyno, 400 ml romo, cinamono lazdelė, 1 cm dydžio imbiero gabalėlis, 3-4 gvazdikėliai, 200 g cukraus, 1/2 stiklinės razinų, figų, saujelė migdolų.Gaminimas Į indą supilkite vyną, romą, suberkite prieskonius, smulkiai supjaustytą imbierą,..

Recepto vertinimas: 4

DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠAS

DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)1 l raudonojo vyno1 mažas butelis romopusė cinamono lazdelės5 gabaliukai imbiero4 gvazdukėliai200 g cukraus75 g razinų75 g džiovintų figų20 g migdolųGaminimasĮkaitinti romą ir raudon..

Recepto vertinimas: 5

Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaru

Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaruIngridientai:700 g kiaulienos faršo, 1 kiaušinis,2 piene mirkytos juodos duonos riekelės,kiaulienos prieskonių,2-3 šaukštai krakmolo,1 svogūnas, 30 g sviesto.1 butelis alaus.Įdarui:1 svogūnas, 1 stik..

Recepto vertinimas: 0

MEDŽIOTOJO MARINATAS

MEDŽIOTOJO MARINATASIngridientai:1 butelis sauso raudonojo vyno, 1 svogūnas, gvazdikėliai, kadagio uogų, 1 šaukštas aliejaus, pipirų, čiobrelių.GaminimasSvogūną supjaustome griežinėliais, sudedame į vyną. Sudedame visus likus..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniaiIngridientai:Maltiniams:600 g naminio faršo,1 kiaušinis,1 svogūno galvutė,30 g sviesto,1 piene išmirkyta batono riekelė,2 šaukštai krakmolo,kiaulienos prieskonių,maltųjuodųjų pipirų,ali..

Recepto vertinimas: 0

Su alumi kepta žąsis

Su alumi kepta žąsisIngridientai:1 žąsis,truputis džiovintų čiobrelių,4-5 obuoliai,3 riekės ''Bočių'' duonos,I didelis svogūnas,1 butelis (0,5 1) šviesaus alaus,druskos, pipirų,2 morkos,pusė stiklinės laz..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas broileris keptas ant butelio

Viščiukas broileris keptas ant butelioIngridientai:Viščiukas broileris, žiupsnelis prieskonių (pagal skonį), butelis pusiau pripyldytas vandens, geriausia stiklinis.GaminimasUžmarinuokyte viščiuką broirerį, palaikykite jį atšyldy..

Recepto vertinimas: 0

Trauktinė

TrauktinėIngridientai:1 butelis raudono vyno,kmynų žiupsnelis,mėtų žiupsnelis,čiobrelių žiupsnelis,2 lauro lapai,5 kartūs pipirai,5 kvapnieji pipirai,5 gvaizdikėliai,3-2 stiklinės cukraus, 2 arb. šaukšt.citr. rūgšties(pr..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: butelis