10 rezultatų ieškant "isdarineta"
Silkių ir sūrio mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 silkės, 200 g fermentinio sūrio, 4 riekelės su aliejumi pakepintos duonos, 0,5 stiklinės razinų, 2 česnako skiltelės, 5 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su alie..
Recepto vertinimas:
Antis, įdaryta makaronais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1.200 g makaronų, 2.200 g slyvų, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai sviesto, 5.1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapų. Gaminimas: Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronu..
Recepto vertinimas:
Įdaryta žąsis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 žąsis, truputis druskos. Įdarui: 2.1 kg obuolių, 3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukšрtai riešutų, 6.1 šaukštas cukraus, 7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Išdarinėta žąs..
Recepto vertinimas:
Įdaryta žąsis 2 Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 žąsis, truputis druskos. Įdarui: 2.1 kg obuolių, 3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukšрtai riešutų, 6.1 šaukštas cukraus, 7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Išdarinėta ž�..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
Virta antienaIngridientai:1 kg antienos, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų, kardamono, kmynų), prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų), 20 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Išdarinėta antis nuplaunama ir verdama supjaustyta di..
Recepto vertinimas:
Lydeka balto vyno padažeIngridientai:1 kg lydekos, 85 g grietinės, 150 g sviesto, 2 šaukštai miltų, stiklinė balto vyno, stiklinė vandens, 60 g svogūnų, 100 g grybų, 0,5 šaukšto druskos, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 2 tryniai.Gaminimas Nuvalytą ir išdarinėtą ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos tištsriubė (Pozole)
Kiaulienos tištsriubė (Pozole)Ingridientai:6-8 porcijoms: 2 baltieji svogūnai; 6 česnako skiltelės; 2 mažos morkos; 3-4 šakelės šviežių kalendrų; 2 lauro lapai; 1 išdarinėta višta; Druska ir ką tik malti pipirai; ½-1 džiovinta aitrioji paprika (chile ancho); 600 g kiaulienos šo..
Recepto vertinimas: