20 rezultatų ieškant "istrizai"

Kūčiukai

Kūčiukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklinės miltų stiklinė aguonų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai cukraus šaukštas sviesto 4 šaukštai grietinės vanilino cinamono druskos Gaminimas: Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nupl..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 50 g sviesto 50 g mielių 50 ml drungno vandens 200 g liesos grietinės (10–18%) 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 valgomasis šaukštas cukraus 2 kiaušiniai 800–900 ml (480–540 g) kvietinių miltų Įdar..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos obuolių plokštainis

Trapios tešlos obuolių plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250g sviesto, 150g cukraus, 2.4 kiaušiniai, 3.350-450g miltų (miltų tiek, kad lengvai kočiotųsi), pusė šaukštelio kepimo miltelių, 4.0,5-1 kg obuolių, truputis cinamono, cukraus. Gaminimas: Sviestą išsukti iki bal..

Recepto vertinimas: 3

Preskučiai

Preskučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė aguonų, 3.2 kiaušinių tryniai, 4.2 šaukštai cukraus, 5.1 šaukštas sviesto, 6.4 šaukštai grietinės, 7.1 pakelis vanilinio cukraus, truputis cinamono, druskos. Gaminimas: Trynius ištrinti su cukrumi, supilt..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Kepti liežuvio griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,300-400 g virto liežuvio, 2,30 g sviesto, 3,1 kiaušinis, 4,3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgy..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu

Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g šaldytos sluoksniuotos tešlos. Įdarui: 400 g lašišos filė, 300 g „Tilžės“ sūrio, 100 ml pieno, 20 g krapų, 2 kiaušiniai, druskos ir maltų pipirų Gaminimas: Atskirkite kiau..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių pyragaičiai

Virti bulvių pyragaičiaiIngridientai:1,5 kg bulvių 700 g krakmolo 150 g lašinių druskosGaminimasBulves išvirti su lupenomis. Ataušusias nulupti, 2 kartus sumalti arba sugrūsti, kad neliktų gumuliukų. Į masę suberti krakmolą, pasūdyti ir gerai išminkyti. I&scaro..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas kepsnys

Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos suktinukai su paprika

Lašišos suktinukai su paprikaIngridientai:300g. sūdytos arba šaltai rūkytos lašišos filė, raudonoji paprika, 200ml. 35 proc. grietinėlės, vienos citrinos sultys, 3 svogūno laiškai, maltų pipirų, druskos, salotų papuošti.Gaminimas Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša tešloje

Lašiša tešlojeIngridientai:Pusė pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos, garbanotojo kopūsto gūžė, 0,5 kg lašišų filė (be odos), 2 kiaušinių baltymai ir vienas trynys, 400 g grietinėlės, 3 šaukštai citrinų sulčių, 200 g marinuotų morkyčių, pagal skonį druskos, juodųjų pipi..

Recepto vertinimas: 4

Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)

Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)Ingridientai:400 ml grietinėlės, 4 jūros ešeriai, 2 raudonosios paprikos, 1 žalioji paprika, 1 geltonoji paprika, 4 česnako skiltelės, 2 šakelės čiobrelio, 0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus, Druskos, pipirų.Gaminimas Išvalytą žuvį su..

Recepto vertinimas: 4

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)Ingridientai:125 g sviesto, 4 įstrižai supjaustytų porų, 1 - 2 šaukštų cukraus, 450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų, 350 g sluoksniuotos tešlos, 1 suplakto kiaušinio, 1 mažos taurės sauso vyno.Gaminimas Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nr..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su romu

Bananai su romuIngridientai:4 bananai, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukštai romo arba brendžio, 4 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai rudojo cukraus.Gaminimas Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame ro..

Recepto vertinimas: 0

Kūčiukai su priedais

Kūčiukai su priedaisIngridientai:3 stiklinės miltų, stiklinė aguonų, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, šaukštas sviesto, 4 šaukštai grietinės, vanilino, cinamono, druskos.Gaminimas Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos ag..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)Ingridientai:125 g sviesto, 4 įstrižai supjaustytų porų, 1 - 2 šaukštų cukraus, 450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų, 350 g sluoksniuotos tešlos, 1 suplakto kiaušinio, 1 mažos taurės sauso vyno.Gaminimas Didelėje keptuvėje ( kurioje ke..

Recepto vertinimas: 0

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Mėtų skonio tortas "After Eight"Ingridientai:Biskvitui: 80 g margarino, 80 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 5 kiaušiniai, 200 g maltų migdolų, 100 g tarkuoto šokolado, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, 1 valg. šaukšt. romo, 1 valg. šaukšt. konjako. Kremui: 600 g riebios grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiška duona

Kaimiška duonaIngridientai:Dviems kepalėliams (po 500 g): Raugui: 180 g ruginių miltų (nr. 1150); 10 g mielių. Tešlai: 15 valg. š. pieno; 2 arb. š. aliejaus; 2,5 arb. š. druskos; 6 arb. š. kmynų; 150 g ruginių miltų (nr. 1150); 1 kiaušinis; 450 g kvietinių miltų; Riebalų skardai..

Recepto vertinimas: 3

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Aštrūs makaronai su pomidorų padažuIngridientai:150 g Penne rūšies makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais); 4 skiltelės česnako; 1 džiovinta aitrioji paprika; 350 g konservuotų pomidorų sus sultimis; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus; Keli šviežio baziliko lapeliai; Jautien..

Recepto vertinimas: 2

Rageliai su abrikosais

Rageliai su abrikosaisIngridientai:15 ragelių: 200 ml pieno; 500 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 2 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 30 konservuotų abrikosų puselių.Gaminimas Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis vainikas su aguonomis

Mielinis vainikas su aguonomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 75 g sviesto arba margarino; 80 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; ¼ arb. š. druskos; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 250 ml pieno; 75 g cukraus; 250 g aguonų; Trinta cit..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: istrizai