25 rezultatų ieškant "jautien"

Jautiena su žalumynų įdaru

Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sriuba su kepenėlėmis

Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškinta jautiena

Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena su kilkėmis ir citrina

Jautiena su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g lašinių, 30 g riebalų, 5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 0,5 citrinos, petražolių lapelių, 4 šaukštai acto, 0,5 stiklinės sauso vyno, 0,5 šaukštai miltų. Gaminimas: Į mėsa prismaigstyti plon..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 50 g riebalų, druskos, pipirų, 30 g sviesto, krienų, vandens. Gaminimas: Mėsa įtrinti prieskoniais ir 30 minučių palaikyti. Tada pakepinti. Apkeptą mėsą kepti orkaitėje. Kepsnys turi būti ne visai iškepęs. Pagaminta mė..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas jautienos kepsnys

Įdarytas jautienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g jautienos kepsnio, 100 g varškės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas pieno, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juo..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su krienais

Jautiena su krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 1,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai tarkuotų krienų. Gaminimas: Mėsą užvirinti, sud..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena

Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..

Recepto vertinimas: 0

Kepti jautienos griežinėliai

Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kepta ant iešmo

Jautiena kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g jautienos, svogūnas, 100 g vyno, druskos, pipirų, džiovintų raugerškio uogų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo i..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su bulvėmis

Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kepta džiūvėsėliuose

Jautiena kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, pipirais, pavolioti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Ta..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse troškinta jautiena

Savo sultyse troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Gabalėliais spirginta jautiena

Gabalėliais spirginta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, 2 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas pomidorų padažo, 200 g grietinės Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti su svogūnais. Tada apibarstyti druska, pipirais, ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 0,5 šaukto pomidorų padažo, morka, gabalėlis saliero, 1 šaukštas miltų, 100 g rūkytos šoninės, 2 dešrelės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir gerai..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su daržovėmis

Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 40 g riebalų, svogūnas, druskos, pipirų, mairūno, 2 skiltelės česnako, tarkuotos citrinos žievelės, petražolės šaknis, 4 morkos, 4 kopūsto griežinėliai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Su bruknėmis troškinta jautiena

Su bruknėmis troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, 60 g riebalų, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 0,5 stiklinės bruknių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose ir pakepti kartu su svogūnais. Viską apibarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 0

Kavos padaže troškinta jautiena

Kavos padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai riebalų, šaukštas miltų, 0,5 stiklinės stiprios kavos, ¼ stiklinė vandens, ¼ stiklinės raudonojo vyno, druskos, pipirų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: jautien