25 rezultatų ieškant "keturias"

Jūrų ešerys su pankoliais

1. Žuvį nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Vidų ir išorę pašlakstome citrinų sultimis. Truputį pasūdome, pabarstome pipirais. 2. Susmulkiname svogūną, lauro lapelį padalijame į keturias dalis. Svogūnais su lauro lapeliu įdarome ešerį. 3. Kepimo indą (jame ir pat..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai

Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nupjaunami vaiskočiai su dalimi vaisiaus, išilgai perpjaunami į keturias dalis ir truputį pasūdomi. Iš gerai nuaugusių mėsingų paprikų iškrapštomos sėklos, ankštys perpjaunamos išilgai per pusę. Nusku..

Recepto vertinimas: 0

Spirginta kiauliena su agurkais

Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ir juose paspirginkite skiltelėmis supjaustytus svogūnus. Paskui į lašiniukus sudėkite 8-10 g dydžio gabaliukais supjaustytą kiaulieną ir kepkite maišydami, kol gražiai apkepa. Viską užpilkite raudonuoju arba pomidorų padažu.agurkus nulupk..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybus perpjauti pusiau arba supjaustyti gabalėliais. Puode pakaitinti riebalus, sudėti į juos kubeliais supjaustytas daržoves ir 5 minutes pakepinti. Tada įpilti vandens arba sultinio, ir uždengus troškinti, kol paminkštės. Tada sudėti pailgais gabalėliais supjaustytas arba į keturias ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su obuoliais

Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinėliais ir troškinti riebaluose. Kai grybai paminkštės, sudėti gabalėliais supjaustytus obuolius ir dar patroškinti.Miltus sumaišyti su šaltu skysčiu, supilti į grybus ir viską dar pavirti.Prid..

Recepto vertinimas: 0

Norvegiška žuvienė

Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kavapniaisiais pipirais. Sudėkite į keturias dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 minučių. Pasūdykite. Pavirinę sudėkite smulk..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške

Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių.Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis.Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu

Duona padžiovinama arba viena pusė apkepinama. Ant apkepintos pusės eilute dedamos sveikos arba išilgai į keturias dalis perpjautos virtos morkos. Trinti džiūvėsiai ir tarkuotas sūris pakaitinami ištirpintame svieste, paskui sudedami ant morkų. Sumuštiniai kelioms minutėms pastatomi į..

Recepto vertinimas: 3

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Kavos ir šokolado pudingas

1. Pieną ir grietinėlę supilame į puodą, įberiame truputį druskos ir užverdame. Sudedame sutrupintą šokoladą, ištirpiname. 2. Kavą sumaišome su cukrumi, cinamonu ir krakmolu, suberiame į dar karštą pieno bei grietinėlės masę ir maišydami užverdame. 3. Keturias formele..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis kremas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele ir sukame, kol masė tampa balta ir vienalytė. 2. Želatiną užpilame trupučiu šalto vandens ir išbrinkiname. 3. Citrinų sultis supilame į nedidelį indelį ir pašildome, bet neužver..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su pomidorais ir cukinija

Svogūną ir cukinijas 3 min. patroškinkite aliejuje. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite pomidorus, sūrį, mairūną, druską, ir pipirus. Tešlą padalinkite i keturias lygias dalis. Įdarą (taip pat padalintą į keturias lygias dalis) užtepkite ant kiekvieno tešlos paplotėlio pusė..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai

Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienės. Tešlos likučius išminkyti, iškočioti 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 1 cm pločio bei 10 cm ilgio juostelėmis. Iš jų suformuoti kilpas, po ke..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su mangais ir salotomis

Iš citrinų išspausti sultis, į jas įpilti apie 0,25l. vandens ir tuo mišiniu aplieti kruopas. Palikti pusei valandos. Jei per tą laiką skystis visas nesusigeria, likutį nupilti. Pomidorą nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti luobelę. Pomidorą perpjauti pusiau ir išimti sėklas. Min..

Recepto vertinimas: 1

Graikiškos salotos

Agurkus, pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir fetos sūrį sudėkite į dubenį. Atskirai išsukite alyvuogių aliejų ir actą, supilkite į salotas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir lengvai išmaišykite. Salotas patiekite vienas arba su šviežia duona. Papuoškite raudonėlio lapelia..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliu

Nuskabykite nuo artišokų nereikalingus lapelius, pumpurus supjaustykite į keturias dalis ir pamerkite į vandenį su citrinos sultimis, kad neparuduotų. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Didelėje sunkioje karščiui atsparioje keptuvėje įkaitinkite 1 valg. š. aliejaus, su..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mascarpone ir braškėmis

Jei naudojate šaldytą tešlą, tuomet sluoksniuotos tešlos kvadratus atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinius išplakti ir jais aptepti tešlos kvadratus. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 15-20 min. Ataušinti ir kiekvieną kvadratą lab..

Recepto vertinimas: 5

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Pagaminti trapią tešlą: miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti trynį, įberti cukrų, žiupsnelį druskos, trintą citrinos žievelę bei vanilinį cukrų, sudėti sviestą. Viską, pradedant nuo išo..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)

Keturias česnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad neprisviltų. Išimkite ir nulupkite, kaip ir likusias česnako skilteles. Pipirų grūdelius, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, raudonėlius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintą keptuvę ir maišydami..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)

Nuluptas bulves išilgai supjaustome į keturias dalis, dedame į verdantį vandenį ir apverdame 5 minutes. Nusunktas palaikome, kad nuvarvėtų. Viščiukui sumaišome pipirus, druską, smulkintus česnakus ir aliejų. Šiuo mišiniu gerai ištriname vištą iš išorės ir iš vidaus. Sviestą ..

Recepto vertinimas: 3

OBUOLIŲ APKEPAS

Obuolius nulupti, supjaustyti i keturias dalis, isimti seklalizdzius, obuoliu ketvircius supjaustyti 3 cm dydzio gabaleliais. Sumaisyti obuoliu gabaliukus, 100 g cukraus ir druska ir sudeti i kepimui orkaiteje atsparia forma. Is sviesto ir miltu suformuoti trupinukus, sumaisyti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SUFLĖ

Obuolius nuplauti, padalinti i keturias dalis, isimti seklalizdzius. Obuolius iskepti. Baltymus isplakti iki standziu putu. Iskeptus obuolius atsaldyti, pertrinti per sieteli. I obuoliu tyre supilti cukru ir kaitinti ant mazos ugnies, kol tyre prades tirsteti. Neatsaldyta tyre supilti i baltymus int..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė

Nulupti obuolius, perpjauti juos po keturias dalis, išimti iš jų sėklas, spjaustyti smulkiai, supjaustytus obuolius įdėti į puodą, užpilti dvi stiklines vandens, virti ant silpnos ugnies 15min. Sudėti spanguoles, cukrų ir dar 15 min. pavirti dažnai maišant. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keturias