10 rezultatų ieškant "litr"

Naminis jogurtas

Naminis jogurtas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litr. pieno 1 indelis jogurto (tik lietuviško) cukraus dėti pagal skonį Gaminimas: Pieną užkaitinti iki virimo Po to greitai ataušinti iki 30-40 laipsnių . Sudėti jogurtą, cukrų ir viską gerai išmaišyti. Suvynioti į rankšluost�..

Recepto vertinimas: 4

MIŠRAINĖ SU PUPELĖMIS

MIŠRAINĖ SU PUPELĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg pomidorų, 0,5kg svogūnų, 0,5kg morkų, 0,5kg paprikų, 1litr virtų pupelių, 0,5litr aliejaus, 4v.š. cukraus, 2v.š. druskos, 4v.š. pomidorų padažo. Gaminimas: Morkas sutarkuoti, paprikas, svogūnus supjaustyri, pomidorus - sumal..

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai (Jūratės)

Grybų maltinukai (Jūratės)Ingridientai:1 litr. pasūdytų ar marinuotų grybų, 3 kiaušiniai, 2 v.š. grietinės, 2 svogūnai, 150g sviesto, maltų pipirų, druskos, 1 stikl. džiūvėsių, 1 v.š. miltų.Gaminimas Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS

RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOSIngridientai:800 g raudongūžių kopūstų4 šaukštai vyno acto100 g brizos arba fetos sūrio2 šaukštai medaus2 saujos moliūgų sėklų6 šaukštai aliejausdruskos, pipirųGam..

Recepto vertinimas: 1

JOGURTAS

JOGURTASIngridientai:1 litr. pieno1 indelis "JOGURTO" (tik lietuviško)cukraus dėti pagal skonįGaminimasPieną atvirinti. Po to ataušinti iki 40 - 50 0C. Sudėti jogurtą, cukrų ir viską gerai išmaišyti. Suvynioti į rankšluostį ir pad..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUIIngridientai:3 litrų stiklainiui jums reikės: 6-8 lapelių juodųjų serbentų lapų, 2-3 vyšnios lapų, 1 nedidelio krieno lapo, krapų, 4-5 juodųjų pipirų grūdelių, 5-6 gvazdikėlių, 1..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORAI SU AGRASTAIS IR SERBENTAIS

POMIDORAI SU AGRASTAIS IR SERBENTAISIngridientai:Užpilui: 1l vandens, 50 g druskos, 50 g cukraus.GaminimasPomidorus sudedame į trijų litrų talpos stiklainius ir užpilame verdančiu vandeniu, po 2-3 minučių nupilame. Serbentus ir agrastus subadome, suberiame ..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI KOPŪSTAI

MARINUOTI KOPŪSTAIIngridientai:Kopūstų,2-3 gvazdikėliai,2-3 kvapniųjų pipirų grūdeliai,1-2 laurų lapai.Mari natų i:11 vandens,60 g cukraus,30 g druskos,25 ml acto esencijos.GaminimasKopūstus susmulkiname, sudedame į emaliuotą indą..

Recepto vertinimas: 1

ŽALIAS KEFYRAS

ŽALIAS KEFYRASIngridientai:***GaminimasĮ litrą kefyro sudėti tris šaukštus susmulkintų žalumynų (dilgėlių, krapų, petražolių, juodųjų serbentų lapų, svogūnų laiškų). Gerai suplakti, pagal sk..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: litr