8 rezultatų ieškant "mairunais"

Veršiena slyvų padaže

Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su alyvomis

Veršienos suktinukai su alyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  8 ploni veršienos eskalopai 8 griežinėliai rūkyto kumpio 1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas 100 g žaliųjų alyvų 100 g juodųjų alyvų 400 g šviežių pomidorų be odelės 1 stiklinė sauso b..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti kiaulienos suktinukai

Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Duonos sriuba

Duonos sriubaIngridientai:GaminimasSvogūnus ir šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepinkite, kol šoninė suspirgės. Batoną supjaustykite plonomis riekelėmis ir apkepinkite skrudintuve, kol pagels. Porą nuplaukite, nuvalykite, supjaustykite plonais griežinėliais, perp..

Recepto vertinimas: 4

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiaisIngridientai:1 kg. neriebios kiaulienos šoninės, 300g. džiovintų vaisių mišinio (abrikosų, obuolių, kriaušių, slyvų), džiovintų susmulkintų mairūnų, druskos, maltų pipirų, 100g. balto vermuto, 1 svogūnas, 100 g. vandens, 2 laurų l..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAIS

TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAISIngridientai:600 g sriuboje virtos avienosprieskonių (pipirų, mairūnų)prieskoninių daržovių (morka, petražolė, svogūnas)3 skiltelės česnakošaukštas riebalųšaukštas miltų2-..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: mairunais