24 rezultatų ieškant "obuoli"

EGZOTIŠKAS VIŠČIUKAS

Visciuka isdarineti, itrinti prieskoniais ir apie valanda laikyti saltai. Paskui apie 1,5 val. kepti orkaiteje, vis paslakstant puse obuoliu sulciu ir atsiradusiu skysciu. Kai visciukas iskeps, isimti kaulus, mesa supjaustyti ir sudeti i puoda. Apelsinus, citrinas, obuolius nuplikyti verdanciu vande..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU OBUOLIAIS IR SLYVOMIS

Versiena supjaustoma puses palstakos dydzio gabaliukais, ismusama, apibarstoma druska, kmynais, ir abi puses apkepamos ikaitintame svieste. Apkepinta mesa uzpilama grietinele ir patroskinama.Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelemis, sudedami i puoda, uzdedama sviesto ir pavirinama, kol obuoliai su..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU

I negilu dubeni suberti miltus, pipirus ir siame misinyje apvolioti mustini. Keptuveje pakaitinti alieju, ideti mustini ir kepti, kol abi puses paruduos, tada isimti ir uzdengti, kad neatvestu. Keptuveje istirpinti sviesta, supilti miltus, obuoliu sultis, suberti cukru, spanguoles ir misini uzvirint..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ KREPŠELIAI SU SIURPRIZU

Obuolius perpjauti per puse ir isskobti. Minkstima susmulkinti. Silke smulkiai supjaustyti. Morka sutarkuoti. Svoguna susmulkinti. Svoguna ir morka apkepinti aliejuje kol suminkstes. Ryzius, silke, obuoliu minkstima, svoguna ir morka sumaisyti, pagardinti zoleliu misiniu. Idara sudeti i isskobtu obu..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ APKEPAS

Obuolius nulupti, supjaustyti i keturias dalis, isimti seklalizdzius, obuoliu ketvircius supjaustyti 3 cm dydzio gabaleliais. Sumaisyti obuoliu gabaliukus, 100 g cukraus ir druska ir sudeti i kepimui orkaiteje atsparia forma. Is sviesto ir miltu suformuoti trupinukus, sumaisyti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI, KEPTI SU SPANGUOLĖMIS

Obuoliai isskobiami taip, kad butu piltuvo formos tustuma. Spanguoles pabarstomos cukrumi ir sudedamos i obuoliu vidu. I skarda ipilama vandens, sudedami obuoliai ir kepama. Iskepe obuoliai uzpilami sirupu, isvirtu is obuoliu minkstimo ir spanguoliu. Sirupui spanguoles sugrudamos, sumaisomos su obuo..

Recepto vertinimas: 0

AGUONŲ SŪRIS SU RIEŠUTAIS

I obuoliu kose suberiamos sausos aguonos ir verdamos ant silpnos ugnies, kol obuoliu kose sukietes. Baigiant virti, suberiamas vanilinis cukrus, riesutai. Mase sukreciama i dregna surmaisi, uzrisama ir parai paslegiama. Paskui gerai apdziovinama ir padedama vesioje vietoje...

Recepto vertinimas: 0

STUDENTIŠKAS PYRAGAS

Batona supjaustyti nedidelemis riekelemis. Obuolius nulupti, isimti seklas, supjaustyti skiltelemis. Piena suplakti su kiausiniais ir cukrumi. Batono gabalelius mirkyti piene ir jais iskloti skardos dugna, patepta aliejumi, taip, kad neliktu tarpeliu. Ant riekeliu virsaus isdelioti obuoliu skilteles..

Recepto vertinimas: 0

SENOLIŲ PYRAGAS

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

SALIERŲ IR OBUOLIŲ KOKTEILIS

Saliera aplupti ir isspausti sultis. Obuoli aplupti, isimti seklalizdzius ir smulkiai sutarkuoti arba sutrinti. I obuoliu tyre supilti salieru sultis ir vandeni, pasaldinti ir pasudyti pagal skoni. Ismaisyti ir atvesinti. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR AVIEČIŲ DŽEMAS

Avietes nuplauti, nuvarvinti ir pertrinti per sieteli. Obuolius nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti gabaleliais. Obuoliu gabalelius troskinti mazame kiekyje vandens, kol obuoliai issileis. Pertrinti per sieteli. Obuoliu mase sumaisyti su avieciu mase, supilti cukru ir virti apie 30 min. Supilstyt..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS UŽKANDIS SU OBUOLIŲ SULTIMIS

Vistienos file marinuojame obuoliu sultyse 6 vai. Iseme vistiena, sultis uzverdame ir vel sudedame vistiena. Verdame graibydami putas 10 minuciu. Vistiena isimame, sultis perkosiame ir sudedame istirpinta zelatina. Vistiena supjaustome siaudeliais, puosiame virtos morkos griezineliais ir obuoliais, ..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTI LIETINIAI SU OBUOLIAIS

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinu sultimis, cinamonu ir razinomis patroskiname sultyse, iberiame 1 sauksta cukraus. Is duotu produktu iskepame lietinius. Ant kiekvieno lietinio uzdedame po sauksta obuoliu idaro, suvyniojame ir sudedame i sviestu istepta kepimo skardąa, uzpilame pad..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių kremas

Produktus sudedame i plakimo inda ir plakame mikseriu, kol mase pabala ir laiko forma. Isplake galime imaisyti susmulkintu riesutu. Krema sudedame i desertinius indelius, papuosiame obuoliu skiltelemis, obuoliu tyre, melisos lapeliu. Krema tuoj pat patiekiame. Jei krema valgysime veliau, isplakus i ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų, obuolių, svarainių uogienė

Cukinijas ir obuolius nulupti, pasalinti seklas ir supjaustyti kubeliais. Svarainius supjaustyti plonomis skiltelemis. Paruostus produktus uzpilti cukrumi ir palaikyti 6 8 vai. Tuomet uzvirinti ir vel palaikyti per nakti. Issiskyrusias sultis nupilti ir virti, kol ju turis sumazes trecdaliu. Karstas..

Recepto vertinimas: 3

Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''

Isverdame tirsta avizine kose, supilame iskardele ir paliekame, kad atvestu. Uzverdame pasaldinta vandeni, suberiame i ji obuoliu skilteles ir 5 min. paverdame. Supilame nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola ir cinamona. Uzverdame ir atvesiname. I sriubos lekste dedame avizines koses staciak..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų, papr., obuolių, svog. pomid. morkų miš.

Pomidorus 1-2 min. plikyti 90-95 C temperaturoje, atvesinti saltu vandeniu, nulupti ir supjaustyti skiltelemis. Is obuoliu ir papriku isimti seklas ir supjaustyti kvadrateliais, cukinijas ir morkas - kubeliais, svogunus -ziedais. Visus produktus ismaisyti ir sudeti i stiklainius. Isvirti marinata, s..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris I

Obuolius supjaustyti skiltelemis, isimti seklalizdzius, ipilti truputi vandens ir sutinti, kol suminkstes. Tuomet pertrinti pro tinkleli. Obuoliu tyre sumaisyti santykiu 1:1 su cukrumi ir virti nuolat maisant, kol mase tiek sutirstes, kad atsoks nuo sauksto.Obuoliu mase sumaisyti su maltomis apelsin..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

Sedulų ir obuolių uogienė

Paruostus obuolius nulupti, isimti seklaiizdzius, supjaustyti i 6 skilteles, sumesti i cukraus sirupa ir virti ant silpnos ugnies, kol isvirs.Is stambiu prinokusiu sedulu isimti kauliukus ir atskirai virti cukraus sirupe. Praejus 10 min. nuo sirupo su sedulomis uzvirimo, ipilti sirupa su virtais obu..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių putėsiai

Obuolius nulupame, susmulkiname ir uzpilame vandeniu bei cukrumi. Kaitiname, kol obuoliai visai suminkstes. Nuo obuoliu nupilame sirupa, jame isbrinkiname ir istirpiname zelatina. Obuolius atvesiname, pertriname. I obuoliu tyre imaisome vanilini cukru, zelatina, citrinu sulciu ir ivairius susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukas

Mesa nuplauname, mirkome obuoliu sultyse. Nusausiname. Ismusame. Itriname pipiru, cesnaku, druskos misiniu. Morkas ir svogunus sutarkuojame per stambia trintuve. Troskiname svieste. Sudedame razinas, susmulkintas (stambiai) slyvas, smulkiai pjaustytus lasinukus, troskintas morkas su svogunais, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių Martini

Obuoliu snapsa ir degtine atsaldyti plakant su ledukais (jei neturinte specialaus plakiklio galite naudoti dvi kartu sumautas stiklines). Martinio taure paslakstyti skysta karamele ir supilti atsaldyta gerima...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas IV

Ismaisyti sviesta. Iberti viena su puse stiklines miltu, sudeti kiausinius, cukru ir viska ismaisyti.I atskira stikline suberti soda ir ja sumaisyti su grietine, tada sudeti i tesla ir vel maisyti. Nulupti ir supjaustyti obuolius.Puse teslos supylti i kepimo forma ir ant virsaus sudeti obuolius. I l..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: obuoli