12 rezultatų ieškant "patisona"

Aguročių ikra

Aguročių ikra Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g aguročių, 50 g pomidorų, 20 g. aliejaus, 50 g svogūnų, 2 g česnakų, druskos pipirų. Gaminimas: Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale mal..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti patisonai

Marinuoti patisonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  3 patisonai, 1kg morkų, 500g pomidorų, vienas česnakas, truputis krapų Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto. Supjaustykite ..

Recepto vertinimas: 0

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l. vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS

KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)

Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)Ingridientai:1 l. stiklainiui: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, skiltelė česnako, krieno lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, keli kvapieji pipirai. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g. druskos, 50 g. cukraus, šaukštas ac..

Recepto vertinimas: 5

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)Ingridientai:1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)

Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)Ingridientai:450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAI

KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAIIngridientai:1 kg aguročių, patisonų, moliūgų100 g riebalų2 kiaušiniaidruskos3-4 šaukštai miltų arba maltų džiūvėsėliųGaminimasDaržoves supjaustyti 1 cm storio griež..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAI

MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAIIngridientai:1l stiklainiui: 450g nedidelių agurkėlių150g patisono1 skiltelė česnakokrieno lapas, krapų, petražolės šakelė2 gvazdikėliai3 žirneliai juodųjų pipirųMarinatui: 1l vandens40g druskos5..

Recepto vertinimas: 1

Vištiena įdaryti patisonai

Vištiena įdaryti patisonaiIngridientai:3-4 jauni patisonai,400 g vištienos faršo,1 kiaušinis,6 šaukštai grietinėlės,3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, vištienos prieskonių.Papuošimui: pomidorų,salot&#..

Recepto vertinimas: 4

Rauginti patisonai

Rauginti patisonaiIngridientai:3 kg patisonų, 100 g krapų, 10 g česnakų, 15 g krienų šaknų, juodųjų serbentų lapų. Sūrymui: 1 l vandens, 50-70 g druskos.GaminimasJaunus 4-7 cm skersmens patisonus nuplauti ir sluoksniuojant su prieskoniais s..

Recepto vertinimas: 0

Pasterizuoti rauginti patisonai

Pasterizuoti rauginti patisonaiIngridientai:***GaminimasRaugintus patisonus nuplauti pasūdytu vandeniu (1 l vandens, 20 g druskos) ir sudėti į stiklainius, į kurių dugną įdėta šviežių prieskonių (krienus ir česnakus galima dėti tu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patisona